Milyen a menstruáció terhesség alatt? Hogy néz ki? Kevesebb? Barnább?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 10:49
1/5 anonim válasza:
Nincs menstruáció terhesség alatt. Néhányan beszámolnak pecsételésről, vérzésről, de az nem menstruáció. Olvastam olyat is hogy nem is a méhből jön a vérzés, mert zárt a méhszáj ha babás vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat, idézőjelbe szerettem volna tenni a "menstruáció" szót. De én arra lennék kíváncsi, és arra szeretnék választ kapni, hogy mégis ez a vérzés hogy néz ki?
2014. márc. 8. 11:04
3/5 anonim válasza:
Terhesség alatt nincs menstruáció. Terhesség alatt valamilyen eredetű vérzés van, de az sem természetes velejárója a terhességnak. A terhesség alatt jelentkező vérzésnak számtalan oka lehet. (hormon vagy beágyazódási probléma, hematóma, méhszájseb stb) A vérzés mennyisége az ok függvényében a kevés barnától a sok élénk pirosig tág skálán változhat, lehet folyamatos vagy akár több alkalommal is helentkező. A kevés barna is jelenthet komoly problémát, de jelentős mennyiségű vérzés mellett is megmaradhat a baba.
4/5 anonim válasza:
Az utolsó válasz azon részét alá tudom támasztani, hogy nekem a 10. héten pici barna folyásom volt és mire ez jelentkezett, már 2 hete nem fejlődött a magzat. Mondanom sem kell, hogy missed ab lett belőle, azonnal...
Viszont hallottam én is olyanról, akit elöntött a vér és most 3 éves a kislánya.
A többi okot az előttem szólók leírták, szerintem. Progihiány, hematóma stb...
Én, saját tapasztalat alapján azt tanácsolom, bármilyen kicsi vérzés is jelentkezik valakinél terhesen, vagy barna, akár, azonnal hívja fel az orvosát, mert ez általában nem jó jel.
5/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek (aki kicsit ducibb) neki végig volt "menstruációja" ezért is alig hitte el, hogy terhes. De azóta megszült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!