Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Novemberben egy hibás óvszer miatt Escapelle tablettát vettem be, azóta a menstruációm rendesen, megszokottan és nagyjából pontosan megjött. Azonban néha furán érzem magam, nem hánytam, vagy ilyesmi, viszont most úgy tűnik, mintha híztam volna és néha olyan érzésem van, mintha valami (valaki? ) mocorogna odabent. Csináltam több tesztet is, mindegyik negatív lett.2014. márc. 7. 17:49
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem azota mar reg pozitiv lenne a tszt!
3/3 anonim válasza:
Szinte kizárt. Mestruáltál, ráadásul rendesen, negatív teszt, és novemberben. Nem a válasz részemről. Hacsak nem szeretkeztél később védekezés nélkül, de akkor sem érezhetnéd a mocorgást rendes menstruációs ciklusok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!