Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ertelme beagyazodas utan...

Van ertelme beagyazodas utan E vitamint szedni, ha barnazok? Segithet a baba megtartasaban?

Figyelt kérdés

Dpo. 10-11. napja volt ma es tegnap, es azota barnazok. Minimalisat, de van. Tegnap este volt egy kis verzes, de tenyleg csak par csepp piros ver, azota es elotte kicsivel pedig nagyon enyhe barnazas van.

Ez mi lehet most? Volt beagyzodas, vagy elhuzo huzodik, vagy ha a barnazas nem mulik, akkor valoszinuleg nem is fog sikerulni a baba? A mult honapban ugyanigy volt, bar akkor sokkal erosebb volt a barnazas, es utana dpo. 14. napjan megjott az igazi verzes is.

Ha most hasonlo a helyzet, keszuljek fel, h most is igy lesz?

Most amugy szedem a baratcserjet is, es napi 100 mg E vitamint (tobbet nem mertem, mert sztem alapvetoen a meh ny.hartya vastagsaggal nem lehet gond, mindig jo bo a verzesem, tehat van minek levalnia). De most esetleg az segithetne, ha szednek tobb E vitamint? Vagy mi szuntethetne meg ezt a barnazast?

Legyszi az olyan kommenteket hagyjuk, h miert nem orvostol kerdem ezt, stb. A TI velemenyetekre es tapasztalataitokra vagyok kivancsi, esetleg praktikakra. Koszi.

2014. márc. 7. 16:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mindenképp magándokihoz menj, mert az sztk-ba elhajtanak azzal hogy próbálkozzatok. A magándokihoz jött a férjem is, hogy nyomatékosabb legyen, hogy ketten szeretnénk, valamint ő is végighallgatta, milyen vizsgálatok lesznek, milyen eredmények után milyen kezelések szükségesek.

Nem muszáj gyorsan lezavarnotok, és hetente járni, mert az egyszerre sokba kerülhet igen, de ha elosztod és mondjuk kétszer mész hozzá egy hónapban az már nem annyira vészes.

2014. márc. 9. 16:29
 22/22 anonim ***** válasza:
Sikerült végül?
2023. márc. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!