Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ultrahangon azt mondta...

Ha az ultrahangon azt mondta az orvos, hogy a jobb ováriumban petesejt van akkor az azt jelenti, hogy nemsokára ovulációm lesz?

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
[link] neked kéne agyat váltani....ha nő létedre ki írsz egy ilyen kérdést....előbb tanulmányozd a női test működését....
2014. márc. 6. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
egyébként meg ha itt tartunk én legalább segíteni szerettem volna...és ha ilyet mondott neked akkor tényleg váltsál dokit vagy figyelj oda jobban arra,hogy mit mondott....sok szerencsét és olvass ...
2014. márc. 6. 20:32
 13/16 A kérdező kommentje:
igazad van, ne haragudj. és köszi a linket :)
2014. márc. 6. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
nincs semmi baj....csak helyén van az a kobak....ha már a hibáit be tudja látni az ember az nagy szó....:) szép estét :)
2014. márc. 6. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Meglehetősen érdekes olyat írni egy nőgyógyászati leletre, hogy "petesejt".

Ugyanis a petesejtet UH-val nem lehet ábrázolni. Ami látható, az a növekvő tüsző, amiben van egy icike-picike petesejt. A folyadékkal kitöltött tüsző az, ami látható.

20-22 mm-esen reped meg.

Ha még a méretét sem írta le, akkor végképp nem tudom belőni, hogy mégis mekkora lehet és mikorra várható az ovuláció.

2014. márc. 7. 16:32
 16/16 anonim ***** válasza:
kedves utolsó én is kiakadtam ezen és azért írtam bár tényleg kicsit erőteljesebben, hogy váltson dokit....mert akkor nagyon dilettáns lehet ha ilyet írt....
2014. márc. 7. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!