Ha az ultrahangon azt mondta az orvos, hogy a jobb ováriumban petesejt van akkor az azt jelenti, hogy nemsokára ovulációm lesz?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 20:08
11/16 anonim válasza:
[link] neked kéne agyat váltani....ha nő létedre ki írsz egy ilyen kérdést....előbb tanulmányozd a női test működését....
12/16 anonim válasza:
egyébként meg ha itt tartunk én legalább segíteni szerettem volna...és ha ilyet mondott neked akkor tényleg váltsál dokit vagy figyelj oda jobban arra,hogy mit mondott....sok szerencsét és olvass ...
13/16 A kérdező kommentje:
igazad van, ne haragudj. és köszi a linket :)
2014. márc. 6. 21:17
14/16 anonim válasza:
nincs semmi baj....csak helyén van az a kobak....ha már a hibáit be tudja látni az ember az nagy szó....:) szép estét :)
15/16 anonim válasza:
Meglehetősen érdekes olyat írni egy nőgyógyászati leletre, hogy "petesejt".
Ugyanis a petesejtet UH-val nem lehet ábrázolni. Ami látható, az a növekvő tüsző, amiben van egy icike-picike petesejt. A folyadékkal kitöltött tüsző az, ami látható.
20-22 mm-esen reped meg.
Ha még a méretét sem írta le, akkor végképp nem tudom belőni, hogy mégis mekkora lehet és mikorra várható az ovuláció.
16/16 anonim válasza:
kedves utolsó én is kiakadtam ezen és azért írtam bár tényleg kicsit erőteljesebben, hogy váltson dokit....mert akkor nagyon dilettáns lehet ha ilyet írt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!