Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy nincs a tüszőben...

Létezik, hogy nincs a tüszőben petesejt? Az orvos azt látja hogy van-e benne?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
az orvos csak a tüszőt látja, a petesejtete nem lehet uhval megfigyelni, viszont a tüsző nem mástól, mint a petértől nő. szóval ha növekszik a tüsző. akkor nagy a valószínűsége annak, hogy érik a pete.
2009. máj. 22. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha petefészek stimuláció következtében nő, akkor is tartalmazhatja?
2009. máj. 22. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
a tüszöt nem lehet levegővel fújni abban a pete nő, vagy a peték.
2009. máj. 22. 21:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben. :) Én is így hallottam, de mondta valaki, hogy az egyik anyag petesejt nélküli tüszőket produkál... Ezen gondolkodtam, hogy létezhet-e ilyen.
2009. máj. 22. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem a petétől növekszik 2-3 centissé egy érett tüsző- a petesejt nem ekkora. A tüszőfolyadék gyűlik- leegyszerűsítve ez alakul át sárgatestté, ha kiszabadulta pete.

Ha növekszik, attól még nem biztos, hogy van benne pete is! :)

Ellenben, ha megreped- akkor igen.

2009. máj. 22. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha túlstimulálnak produkálhatsz pete nélküli tüszőket is- de ez ritka, és ált. van köztük olyan is, amelyben van pete. Ezta doki előre nem látja viszont.
2009. máj. 22. 21:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezt tedd össze, kapok repesztőt is. :) Akkor most mi van? Ha növekszik és nincs benne pete de megspékelik egy kis tüszőrepesztővel?
2009. máj. 22. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
nyugi, ez mind nagyon kivételes, a tüsző a petétéll nő általában ha stimulálják akkor is, ha repesztik, akkor meg tudod, hogy mikor kell nagyon intenzíven együtt lenni.
2009. máj. 22. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

21:46-47-es vagyok. Én is kaptam tüszőrepit (is), meg stimulált is a dokim (Clostival).

Négy szép tüszőm lett, 18-23 mm-ig. Be is paráztam a többes terhesség lehetőségétől. Ő azt mondta, EGYBEN biztosan van tüsző, a többiben nem biztos- évek rutinja alapján mondja ezt, mert különösebb jele ennek az UH képen nincs.

Nem vagyok terhes, épp ma teszteltem másodszor is negatívat, de nem maradt vissza cisztaként egyik tüszőm sem.

Nyugi.

Ha nincs benne pete, akkor sem marad ott, de ez eléggé ritka. A nagy, érett tüszőkben van pete általában.

2009. máj. 23. 08:12
 10/10 anonim válasza:

Kezeltek itt valakit Pergoveris-szel IVF-hez?

6 tüsző nőtt összesen, de egyikben sem volt pete.

febr. 8. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!