Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy az orvos...

Létezik olyan, hogy az orvos kézzel nem érez egy 8-9 hetes terhességet?

Figyelt kérdés

Jú.27-én együtt voltam a barátommal, védekeztünk, elvileg nem történt baleset. De júl.2án megjött a mensim(21napra)

Csináltam teszteket, negatívak lettek. Ebben a hónapban 9-én jött meg, de elég gyengén, és 12-én csináltam egy tesztet, havány +lett, mentem is az orvoshoz, aki megvizsgált és azt mondta kicsi a méhem. Csinált 2 tesztet ő is és azok -ak. Azóta énis csinéltam még 4et, mind negatív. A hasam felvan puffadva, nincs étvágyam azóta. Valakinek volt hasonló?köszi a válaszokat.

2010. aug. 19. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:

8-9 hetes terhességet már meg lehetne állapítani!

főleg ha a nőgyógyász vizsgál!

ha nega tesztek vannak nincs mitől tartanod!

nekem is zavaros volt most a menszim ami lehet az időjárástól,idegességtől,vagy egy kis hormonzavar de nem terhesség!

2010. aug. 19. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, csak a + teszt miatt gondolom, hogy hátha a doki nem érezte még..mert azt olvastam, hogy a tesztek pozitív irányba nem tévednek.
2010. aug. 19. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha több negatív tesztet csináltál már,ráadásul az orvos is,akkor sztem nem vagy terhes.

Hogy a kérdésedre válaszoljak,láttam már olyan orvost is,aki (bár ez ultrahang volt),de azt sem vette volna észre 28 hetes terhességnél h két baba van és nem egy,meg azt sem h fiú v lány e.

2010. aug. 19. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

az orvos is ember,tévedhet!

de szerintem ez nem túl gyakori!

mindazok mellett volt vérzés(menszi)ami ugyan csak nem túl gyakori ha az ember állapotos!

ritka mint a fehér holló!

ha úgy gondolod csinálj még egy tesztet ami megnyugtat és nem kell feladni mert jön megint esély.....

sok sikert!

2010. aug. 19. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:
hát engem ultrahangra pl else küldött, ezen csodálkoztam is..azt mondta h kicsi a méhem, megnyomogatta a hasam aztán ennyi! ez a + teszt meg a dokis történet múlt csütörtökön volt, ezen a héten hétfön, kedden, szerdán - a teszt, reggel csináltam 2 különböző fajta volt. Remélem a doki tudja a dolgát és nem tévedett
2010. aug. 19. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy amikor a doki kézzel megvizsgált, érezte volna a doki, ha 8 hetes terhes vagy! Nekem irtózatosan vastag a hasfalam, hasi UH-nál is volt már miatta gond, de amikor 8-9 hetesen mentem vizsgálatra, első percben megmondta a doki a vizsgálat közben, hogy terhes vagyok. Szerintem 100%, hogy nem vagy terhes.
2010. aug. 19. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ! és akkor az alhaspuffadás és az étvágytalanság mellette mitöl lehet?
2010. aug. 19. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolog okozhatja. Ha sokáig fennáll, és zavaró, akkor megnézethetnéd magad a háziorvosoddal.
2010. aug. 19. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, jó dokinak már éreznie kell a babát.
2010. aug. 21. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!