Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lát ezen valaki 2. csíkot?...

Lát ezen valaki 2. csíkot? Kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés

Én néha igen, néha nem. Mikor megcsináltam egy pillanatra láttam nagyon élesen, utána meg ha akarom odalátom, ha akarom nem.

Pontosan sajnos nem tudom megmondani hányadik dpo-n vagyok, múlt héten 4 napig volt pozi az ovutesztem, da ha az utolsó menzitől számítjuk, akkor holnap nem várom. Azért csináltam (most délután), mert nagyon furcsán érzem magam, illetve barnáztam, pár cseppet véreztem, de elmúltak.

Őszinte véleményeket várok. :D Pl. az elsőn én mintha látnám, a másodikon nem.

2014. márc. 6. 19:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

19.valaszolo vagyok. Semmi bunkot nem irtam es a kerdesedre is valaszoltam. Nem tudom miert kell ennyire besertodni? En arra reagaltam amit te magad is irtal.

Azt is ittam h en a negatovon latom a csikot de a siman nem. Kicsit tulsagosan erzekenyenen veszed a dolgokat.

2014. márc. 9. 06:41
 32/33 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy nem lett baba. Három év kemény idő. Tudom, mert pár hónap sikertelenség után én már magam alatt voltam. Igazán átérezni sem tudom, hogy ez mennyire nehéz lehet. Őszintén sajnálom, és kívánok neked babát és addig is erőt!

Szerintem próbáld meg egy kicsit elengedni a témát és egyáltalán nem foglalkozni a kérdéssel. Szeretkezzetek, azért, mert szeretitek egymást és az jó. Kösd le magad. Tanulj nyelvet, menjetek kirándulni, moziba. Próbálj ne ezen agyalni. Tudom ez nagyon nehéz. De olvastam itt, hogy, aki el tudta engedni ezt a témát és lazított jött neki a baba.

A másik. Én sosem voltam az a tábor, aki full negatív tesztre azt írta, hogy pozitív, sokszor le is lettem pontozva emiatt, mert sokan azt pozitívnak látták. Az igaz, hogy a halvány pozitív teszt is pozitív, de az szabad szemmel látható. Az első tesztem nekem is halvány volt, de jól látható és szépen egyre erősödött.

Legjobbakat kívánom neked!

2014. márc. 9. 07:43
 33/33 anonim ***** válasza:
nálam sem lesz semmi most.én most elkezdem inni a cickafarkteát,utána ovu után a palastfűt.próbáld ki te is.és 28nap körül azért jelentkezz,hogy mi van!?szórítsunk együtt.
2014. márc. 9. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!