Lát ezen valaki 2. csíkot? Kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Én néha igen, néha nem. Mikor megcsináltam egy pillanatra láttam nagyon élesen, utána meg ha akarom odalátom, ha akarom nem.
Pontosan sajnos nem tudom megmondani hányadik dpo-n vagyok, múlt héten 4 napig volt pozi az ovutesztem, da ha az utolsó menzitől számítjuk, akkor holnap nem várom. Azért csináltam (most délután), mert nagyon furcsán érzem magam, illetve barnáztam, pár cseppet véreztem, de elmúltak.
Őszinte véleményeket várok. :D Pl. az elsőn én mintha látnám, a másodikon nem.
Nem nem csinaltam meg.Fel ejjel fent voltam mert annyira hanynom kellett. Mivel voltam tobbszor pisilni nem lattam sok ertelmet reggel tesztelni. Eddig meg nem tudok tobbet.
Szeretnek venni egy rendes tesztet, hatha az tobbet mutat.
En sajnos ma elkezdtem verezni...igaz nem pirss a ver de szerintem ebbol mar megint nem lesz semmi.Most szomoru vagyok merrt megint nem sikerult, de legalabb egyszer nekem is volt egy masodik csikom meg ha rjatam kivul senki nem is latta en tudom hogy ott volt
Neked szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!