Lát ezen valaki 2. csíkot? Kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/140306/2014-03-06_19.20. 04_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Én néha igen, néha nem. Mikor megcsináltam egy pillanatra láttam nagyon élesen, utána meg ha akarom odalátom, ha akarom nem.
Pontosan sajnos nem tudom megmondani hányadik dpo-n vagyok, múlt héten 4 napig volt pozi az ovutesztem, da ha az utolsó menzitől számítjuk, akkor holnap nem várom. Azért csináltam (most délután), mert nagyon furcsán érzem magam, illetve barnáztam, pár cseppet véreztem, de elmúltak.
Őszinte véleményeket várok. :D Pl. az elsőn én mintha látnám, a másodikon nem.
Áttettem negatívba, így se lát senki semmit?
(Én ezen halványan, de látom, lehet kezdek bedilizni)
Bocsi, látom megelőztél.
Mióta késik?
Még nem késik, írtam, hogy elvileg holnapra nem kéne megjönnie.
Én továbbra is látom az e betű felett. Na majd kiderül.
Irtad h a toedre mindig azt mondjak h negativ bezzeg masnak azt irjak h pozi ugyanilyen tesztre! Most ez komoly?
Es mont irtad is h nem is jott ossze meg a baba akkor a valaszolok csakjol lattak a teszteket nem? Vagy most mindenki irja h pozi es gratulalok holott nincs baba? Nem ertelek tenyleg.
Meg nem volt negativba a nyakamat tettem volna ra h nincs masodik csik, de a negativon mintha latnam h van ott vmi. De szerintem felesleges ennyit szenvedni vele, ismeteld meg par nap mulva, egyertelmu h nagyon koran csinaltad. Ha van baba nem megy sehova ugyis megerosodik a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!