16 éves vagyok 5 napja késik a menstruációm, de fáj a hasam és fehér váladék van vérzés helyett. Mostanában steszes életem van . Lehetek terhes vagy mi törtöl késik?
Mit ijesztgetitek?
Valószínűleg a stressztől késik. Nem értem miért kell szerencsétlent cseszegetni. Elég sokan ekkor kezdik, de az nem azt jelenti, hogy idióták és nem védekeznek.
A legtöbb, ekkor nemi életet élő tininek van "jaj csak nehogy terhes legyek" parája, de az esetek nagy részében csak az idegtől késik.
Igen én is 16 évesen "kezdtem" jól sejtitek. 4 évig jártam a sráccal, fú mekkora céda vagyok!
Én 15 évesen kezdtem, 1éve voltam akkor együtt a párommal... Ha nem össze vissza szeretkezik vki akkor szerintem tök normális ha 16 évesen kezdi a barátjával.... a "mai fiatalság " már 13-14 èvesen kezdi és minden második szembejövövel összefexik.... azon legyetek kiakadva, ne ezen a csajon aki 16 évesen lefeküdt a barátjával fél êv együttlét után....
Ha védekeztetek és nem akadt bibi akkor nincs semmi.... nekem se jött meg rendesen nikor elkezdtem szeretkezni a barátommal ......
Negativ lett a tesztem,de meg mindig nem jött meg.mi lehet a baj?:/
Köszönöm a segitseget nekem ez volt az első alkalok és most nagyon félek hogy valami baj van :/
Jovo heten el megyek!
Szerintetek nagy a baj?
Nem feltétlen.
Lehet az idegességtől késik, nekem előfordult már (meg az is hogy az ideg miatt hamarabb jött meg).
Sok minden lehet, de míg 35 napon belül van, ez teljesen normális! Sőt nekem olyan is volt, hogy egy hónapot kihagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!