Ilyen egy negatív corax teszt? Nem ismerem nem használtam meg, de mintha ezen lenne egy 2. halvany vonal?
Ezek egy x-epiles tesztek:
3órát nem ittam,és nem voltam pisilni előtte.Lehet a coraxnal az is gond volt,hogy reggeli 2 .vizeletből csináltam..
Az x-epil már a 2. babámat is dpo 9.nap mutatta,amikor a gabriel még csak nem is jelzett semmit.köszi a válaszokat!
Hát ez jó car kép!
De továbbra is negatív!
Kedves utolso előtti!
Lehet h rossz minőségű ,de nem negatív ez a 2teszt!Lehet a te szemeddel van gond!
Az xepilen már én is látom, de azon nem változtat, hogy a corax negatív lett. Van olyan, hogy az egyik fajta teszt már mutatja de a másik fajta még nem.
Sok boldogságot!
Hát lehet, hogy az én szememmel van gond! De! és nem legyen igazam, de ezen kérdések nagy százaléka úgy végződik, hogy aztán a kérdezőnek meg jól megjön!
Előtte meg jól bepörgették, hogy: Igen! Ott van! Halványan, de látom!
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy egy egyértelmű teszten kiveri a szemed a második csík, és nem kell kérdezgetni, hogy ez most pozitív-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!