Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen egy negatív corax...

Ilyen egy negatív corax teszt? Nem ismerem nem használtam meg, de mintha ezen lenne egy 2. halvany vonal?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 5. 08:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én lehet hogy teljesen vak vagyok, de szellemcsikot se látok... ezen a teszten semmi nincs, csak egy csik.
2014. márc. 5. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez netagív!
2014. márc. 5. 11:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Ezek egy x-epiles tesztek:

[link]

3órát nem ittam,és nem voltam pisilni előtte.Lehet a coraxnal az is gond volt,hogy reggeli 2 .vizeletből csináltam..

Az x-epil már a 2. babámat is dpo 9.nap mutatta,amikor a gabriel még csak nem is jelzett semmit.köszi a válaszokat!

2014. márc. 5. 12:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát ez jó car kép!

De továbbra is negatív!

2014. márc. 5. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
tényleg nem jó képek,de ott a csík,szerintem teljesen jól látszanak az x-epil teszteken! :)
2014. márc. 5. 13:06
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolso előtti!

Lehet h rossz minőségű ,de nem negatív ez a 2teszt!Lehet a te szemeddel van gond!

2014. márc. 5. 13:10
 17/22 anonim ***** válasza:
az x-epil teszteken egyértelmű 2 csík van, ki az aki ezt nem látja komolyan? :D
2014. márc. 5. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Az xepilen már én is látom, de azon nem változtat, hogy a corax negatív lett. Van olyan, hogy az egyik fajta teszt már mutatja de a másik fajta még nem.

Sok boldogságot!

2014. márc. 5. 14:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Na, erre mar inkabb mondanam, hogy pozi!
2014. márc. 5. 14:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy az én szememmel van gond! De! és nem legyen igazam, de ezen kérdések nagy százaléka úgy végződik, hogy aztán a kérdezőnek meg jól megjön!

Előtte meg jól bepörgették, hogy: Igen! Ott van! Halványan, de látom!

Szóval csak annyit akartam mondani, hogy egy egyértelmű teszten kiveri a szemed a második csík, és nem kell kérdezgetni, hogy ez most pozitív-e!

2014. márc. 5. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!