Tojásnyák szerű folyás, de még negatív ovuteszt. Mikor lesz az ovuláció? (kép)
Ma van a 13. ciklus napom 3 napja ovutesztelek de még mindig negatív. 26-27 naposak a ciklusaim. Nagyon enyhén érzem még csak az ovus fájdalmat, de viszont délelőtt tojásnyák szerű folyásom volt. Délután csináltam az ovutesztet, ami még negatív. A ciklus.hu mára jelölte az ovulációt egyébként. Szerintetek mikor lesz így? Úgy tudom hogy a pozitív ovuteszt után 24-36 óra amíg kilökődik a petesejt. Jól gondolom hogy akkor még 2-3 nap amíg bekövetkezik az ovuláció (mivel még az ovuteszt se pozitív)?
Nekem most 5 napig volt tojàs-nyàkom, 6.nap (ciklus 16napjàn) pefig ovu.
Egyébként elég szép màr az ovu teszted, igaz még nega. Tesztelés előtt 2óràval ugye nem ittàl, pisiltél??? Sokat szàmít!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt az én kérdésem. Ezert kerdeztem h ittal e . Csinaltam egy teszted du 3kor ugy h 1-2kortyot ittam közben; aztan még egy tesztet este 7kor ugy h tényleg semmit nem ittam 2; 5oraig. Ime az eredmeny. Nem gobdoltam h ennyire sokat szamit. Es mivel a teszted is eleg eros....
Majd ird meg ma milyet teszteltel :)
3as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!