Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem, de...

Pozitívat teszteltem, de nagyon megjön érzésem van időnként. Mintha a mellem sem lenne annyira érzékeny mint eddig. Ez jelenthet rosszat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 07:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn délután, kedden reggel és ma reggel nem első vizeletből csináltam a tesztet.
2014. márc. 5. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 babámnál így volt. Volt, hogy majd leszakadtak a melleim, fél óra múlva meg nyomkodtam magamnak, és nem fájt egyáltalán, akár 1-2 napig sem! Ezzel el is szórakoztam kb a 9. hétig, akkor már nem tért vissza a mellfájdalom, csak később a 30. hét után. Mind2 babám jól volt és jól van.:) Ne aggódj! :)
2014. márc. 5. 13:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Hú köszi, ez nagyon biztató.Tiszta bolond vagyok most is csináltam tesztet, az is határozottan pozitív, de a mellem már egyáltalán nem fáj. Ezek szerint ettől még lehet minden rendben. Meg voltam eddig ijedve, mert olvastam olyat, hogy később mégis megjött, de a teszt még pozitívat mutatott mert lassan ürül ki a hcg. Nekem a második csík még mindig határozott. Köszönöm szépen a válaszokat, rengeteget jelent most nekem.
2014. márc. 5. 14:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál. 7 mm szabályos petezsákot látott. Két hét múlva kell visszamennem.
2014. márc. 6. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Gratulalok!akkor most nyugi es örülj a babanak!!!

Boldog babavarast!

2014. márc. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!