Nov.23-án megrepedt tüszőt láttak hüvelyi uh-n. Ma két napja, hogy késik, nemvárt előtt két nappal reggel negatívat teszteltem. Pár napja mindjárt megjön érzésem van, időnként elég erős aztán meg elmúlik. Lehet, hogy ciszta miatt nem jön meg?
5 nap múlva csinálj tesztet reggeli első vizeletből.
Mióta nem sikerül?
Együtt érzek veled, nekem is nagyon régóta nem jön össze. Nekem 1 napja késik (pedig soha nem szokott), de még nem fogok tesztet csinálni, biztos megjön holnap vagy holnapután...
Amúgy meg igen, ciszta miatt is késhet, lehet nekem is azért késik most...
A doki 17 mm-es megrepedt tüszőt látott. Kérdeztem, hogy ez nem kicsi-e, de azt mondta, hogy ez azért ekkor mert már megrepedt, látszik egyértelműen. Ebből lehet még ciszta?
Egyébként 2 éve próbálkozunk.
Második vagyok: Ha már megrepedt akkor abból már nem lehet ciszta. Ciszta csak akkor lenne belőle, ha nem reped meg és tovább növekszik, ha már nagyobb mint kéne!
Úgyhogy szerintem van esélyed!
Nekem meg már 3 éve nem sikerül...És most nekem is késik, most először késik, soha nem szokott késni, de még csak 1 napja késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!