Nov.23-án megrepedt tüszőt láttak hüvelyi uh-n. Ma két napja, hogy késik, nemvárt előtt két nappal reggel negatívat teszteltem. Pár napja mindjárt megjön érzésem van, időnként elég erős aztán meg elmúlik. Lehet, hogy ciszta miatt nem jön meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 17:20
11/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg, de most semmi tünetem nincs.
2012. dec. 10. 07:17
12/14 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, hogy van itthon ovutesztem. Reggeli második vizeletből egyértelműen pozitív. Szerintetek? Tapasztalatok?
2012. dec. 10. 08:06
13/14 anonim válasza:
Az jó jel, hogy az ovu teszt pozitív, de vegyél inkább egy terhestesztet, és azt csináld meg. Ha baba van, akkor már tuti pozitív lesz. Elhiszem, hogy félsz kicsit a csalódástól, de csak jobb lenne biztosat tudni, mint napokig agyalni, hogy mi lehet. Szerintem nagyon esélyes, hogy sikerült, de tesztelj, hogy biztos legyen.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ma veszek tesztet, holnap reggel megírom az eredményt. Megint megjön érzésem van, olyan húzó deréktáji fájdalom. Félek, hogy megjön.
2012. dec. 10. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!