Ilyen görbével lehetséges a várandósság?
Sziasztok!
Február közepén döntöttem el, hogy mérni fogom a hőmet ezentúl. Azonnal el is kezdtem, bár tudtam, hogy mivel február elején nem mértem, így csak "előrejelzésként" tudom majd hasznosítani a további hőgörbéimhez. Emiatt az alaphőmet sem tudom, de hátha tud valaki segíteni, aki tapasztaltabb a dologban.
A hőmet mindig 9-kor mérem, néha előfordult, hogy 20 perccel később. Nyelv alatt, digitális hőmérővel, az első csipogásig.
Az ovulációm 14-én volt, ezt éreztem is. A menstruációmnak március 1.-én kellett volna megjönnie.
Közel 1 éve próbálkozunk, sok negatív teszt van már mögöttem, így csak a végső esetben szeretnék megint tesztelni. Tehát ha azt mondjátok, hogy erre a görbére egyáltalán nem lehet alapozni, akkor inkább még várnék 1 hetet, és ha még mindig nem jön meg, akkor tesztelni.
Ettől persze még lehetsz babás. Amíg nem jön meg, van remény. Szerintem várj még pár napot, mert a negatív teszt, az tényleg állati csalódás :(
ja, előző voltam
Tényleg érdemes tovább mérni digitális hőmérővel. Én 45 percig szoktam, és úgy "igazat" mutat.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez alapján a görbe alapján még ovulációd sem volt. Vagy ha volt is, akkor csak a napokban (35. napon).
14-én biztosan nem. Sajnos az, hogy kicsit fáj a petefészked, még nem jelent semmit. Nekem hol az egyik szűr, hol a másik, ovu meg sehol.
Ellőhetsz egy tesztet, biztos ami biztos alapon, de 95%-ig biztos vagyok benne, hogy negatív lesz. Azt az 5%-ot meghagyom arra, hogy esetleg a nem megfelelő technika miatt lett csak ilyen a görbe.
Egyébként mindig ilyen hosszú ciklusaid szoktak lenni?
Köszi a válaszokat!
Igen, az első menzi óta pontosan 33 naposak a ciklusaim. Szülés óta egy kicsit változott: 31-33 napos lett. Amúgy 5 napig tart, és a 6. napon barnázok. A legutóbbi menzim valamiért gyengébb volt...
A hüvelyváladék alapján is 14.-én volt az ovum, mivel előző napokban volt tojásfehérjés nyák. Bár lehet, hogy ez sem jelent semmi pontosat.
Már kb 1 hete "meg fog jönni" érzésem van, de még mindig semmi.
Én elhiszem, hogy voltak tüneteid, de a görbe alapján akkor sem volt ovud 14-én.
De ha úgy érzed, csinálj egy tesztet, ha 14-én lett volna ovud, már rég pozitív lenne.
Mai mérés: 36.8
De ha akkor volt ovum, amikor elvileg a menzimnek kellett volna megjönnie (márc. 1-2), akkor mikorra várjam a vérzésem?
Teszttel még várok mindenképpen. Eleve azért kezdtem bele a hőmérőzésbe, hogy tudjam, mikor érdemes venni. Nem akarok feleslegesen pénzt kiadni rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!