Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt megbizható?

Gabriel teszt megbizható?

Figyelt kérdés
3 nap késés után ma délután negativ lett de 4 napja enyhén görcsöl a haam alja mintha megjőnne de mégsem hamar elismulik ma tovább tartott de megint elmult és még semmi.Lehetek terhes ha a teszt negatív?Mikor csináljak másikat és melyik fajta teszt jó?
2014. márc. 1. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Gabriel tökéletes. Több okból lehet negatív egy teszt, nem vagy terhes, vagy még nincs annyi hcg a szervezetedben stb. 2 nap múlva tesztelj, reggeliből.
2014. márc. 1. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem bevált! Mindkét terhességemet nagyon hamar kimutattta,amikor pedig nem voltam terhes negatívat jelzett.
2014. márc. 1. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Gabriel teszt szerintem az egyik legjobb. Ha terhes voltam mutatta a ket csikot, ha nem voltam akkor az egy csikot. Sose vert at.

A lanyommal a nemvart napjan delutani pisibol mutatott pozitivat. :-)

2014. márc. 1. 21:23
 4/6 Kávétejszín ***** válasza:
Nekem is tökéletesen bevált, idő előtt mutatta a pozitívat. :)
2014. márc. 1. 22:40
 5/6 Vilcsianyuja ***** válasza:

Nekem is nemvárt előtt lett halvány pozitív. Megbízható teszt.

Lehetsz terhes, ha nem középidőben volt a peteérésed, hanem később.

Én is ammondó vagyok, két nap múlva reggeli vizeletből ismételj, ha addig nem jön meg, és nyugodtan használhatsz ismét Gabrielt.

2014. márc. 1. 23:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát még semmi éreztem hogy megkell betegednem dereekam fájt de elis mult,majdd csütörtökön tesztelek ujra ha addig semmi inkább nem idegesitem magam.:)
2014. márc. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!