A duphaston miatt késik, vagy később volt ovu? Görbe csatolva.
2009. dec. 12. 09:03
11/16 A kérdező kommentje:
10 napot kellett szedjem a ciklus 16.napjától, de be is jelöltem. Semmi remény már megjelent 2 csepp vérecske :-( pedig nagyon biztam benne.Reggel mikor éreztem fáj a fejem és hőesésem is van tudtam nincs mire számitsak.De neked nagyon szoritok, őszintén, és kérlek ird meg hogy alakul nállad. Mióta próbálkoztok?
2009. dec. 13. 14:33
12/16 A kérdező kommentje:
Igy alakultam mára: [link] mensi még sehol, de aggaszt, hogy csak a bogyó miatt késik. Van egy enyhén barnába hajló fehér folyásom is talán erőlködik a mensi
2009. dec. 14. 06:53
13/16 anonim válasza:
NEM FOG NEKED MEGJÖNNI!!!!Nem menne vissza a hőd ha jönne a mensi!
Én így alakulok!
Én holnapután tesztelek!
Szerintem az utolsó voltam--vagy azélőtti!
(én is duphit szedek)
14/16 anonim válasza:
És irány a doki ha elfogyott a gyógyszer,mert ha ott a baba,nehogy elmenyjen!!!!
Előző
(amúgy szinte végig velem váltottál "szót" most néztam meg:)csak az első 2 választ nem én ítam!
15/16 anonim válasza:
Bocsi megint én:
mOST TESZTELTEM +:)
Te is ezt tsztelj!Medilab nekem bevált!
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött:-( lehet azért mert nem szedtem a bogyót?
2009. dec. 16. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!