Ez most + vagy - terhesteszt? (csatolva). Késik a mensim, és nem tudom, hogy a duphaston miatt van-e a késés? Doki azt mondta, ha + a tsztem, szedjem tovább, de holnap elfogy.
És nem lesz kivel kiíratni,mert a doki már aszabin van 4-ig.26-30 naposak a ciklusaim.Ha a 26-ot nézem akkor egy hete késik.Ha a 30-at akkor 3 napja.A gyógyszert szedni kellene tovább?Hüvelyi uh-n lehet valamit látni?
Mi a véleményetek a képekről?
Sajnos élesebben nem tudom feltenni,de élesben jobban látszik.
Késhet a duphitól?És miért van megjön érzésem.
Köszi MINDEN kérdemre a válaszotokat!
Szia!
Szerintem pozitív!Örülünk?
Szerintem vegyél egy más típusú tesztet, próbáld ki, az mit mutat. Amúgy hány perc után fényképezted le?
Viszont ha nem jön meg, érdemes lenne elmenned egy másik nőgyógyászhoz (jan. 4-e nagyon messze van még).
Hát ez szerintem pozitív!
Sajnos a gyógyszeres részéhez (hogy amiatt késhet-e, illetve okozhat-e álpozitív tesztet) nem értek, nekem nem kellett ilyet szednem.
Nincs a dokidnak helyettese, aki felírhatná a gyógyszert? Vagy esetleg menj el a körzeti nőgyógyászodhoz, és mondd el,mi a helyzet.
A mindjárt megjön érzést okozhatja a baba is, nekem a második terhességem alatt végig megvolt ez az érzés!
(És suttogva, de gratulálok!!! :) )
Köszönöm a válaszotokat!
Igen,nagyon örülnénk ,ha baba lenne.:)
Ha sikerült,akkor átléptem az 5-ik hétbe,vagyis pontosan 4,3 napos vagyok.Ilyenkor lát valamit a doki hüvelyi uh-n?Mert a bogyó miatt bemennék vidékre a nőgyógyászati sűrgősségire,talán ott segítenek.
A képeket ma csináltam,de tegnap végeztem el a tesztet.
Nekem a 3. elég meggyőző, viszont így, hogy tegnap csináltad lehet fals is, de mivel a menzid is késik, így azt mondanám ez már POZITÍV!!! Sajna a gyógyszeres részhez én sem értek. 4,3 hetesen nem sokat tudnak mondani, max. a petezsákot láthatják hüvelyi UH-n. 8 hetes körül érdemes menni, akkor már talán a pulzálást is látják. Nekem is hasonlóan volt a terhességem, kari előtt néhány nappal lett a 3. tesztem halvány pozi, januárban tudtam dokihoz menni és akkor már biztos volt a dolog.
Esetleg telefonon nem tudod felhívni a dokid, vagy a rendelőben más dokit megkérdezni, hogy ilyenkor mi van? Feleslegesen csak ne bumszlizzál be ilyen időben...
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön, ez lenne a legeslegszebb kariajándék (nekünk is ez volt :))!!!
Ha már petezsákot lát,esetleg szikhólyagot nekem az is meggyőző,csak valaki segítsen már,mert kissé zavart vagyok ezt illetően:(
Intézkedem doki felől,eddig sajnos sikertelenül:(
Boldog karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Nekem az 5. héten még nem látott semmit a doki. A 6. héten látott először petezsákot, embriót. 4+3 hetesen valószínűleg csak megvastagodott méhnyálkahártyát látna.
A gyógyszer miatt nyugodj meg, az nem okozhat fals pozitív teszet, de ezt már többször is írtam neked. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!