Ez most + vagy - terhesteszt? (csatolva). Késik a mensim, és nem tudom, hogy a duphaston miatt van-e a késés? Doki azt mondta, ha + a tsztem, szedjem tovább, de holnap elfogy.
És nem lesz kivel kiíratni,mert a doki már aszabin van 4-ig.26-30 naposak a ciklusaim.Ha a 26-ot nézem akkor egy hete késik.Ha a 30-at akkor 3 napja.A gyógyszert szedni kellene tovább?Hüvelyi uh-n lehet valamit látni?
Mi a véleményetek a képekről?
Sajnos élesebben nem tudom feltenni,de élesben jobban látszik.
Késhet a duphitól?És miért van megjön érzésem.
Köszi MINDEN kérdemre a válaszotokat!
Szia! Szerintem menj el dokihoz minél előbb. Nekem volt problémám a terhesség elején, ezért elég korán elmentem dokihoz. 4 hét 3 naposan már látszódott a petezsák, szerintem neked is látni fogják.
Szóval, ha a dokid azt mondta, hogy pozitív teszt esetén szedd tovább a duphastont, akkor valahol mindenképpen írad fel!! Mert ezek a tesztek bizony pozitívak!!! :-)
Gratulálok és sok sikert!
Üdv! 13 hetes kismami
Látjátok?Nem mindenkinél egyértelmű a + teszt.Lehet neki van igaza?Lehet,hogy csak halvány és emiatt nem +?A halvány tszt most akkor milyen?
Én már semmin sem csodálkoznék.Lehet becsapnak a tesztek.Amúgy meg lehet korán is tszteltem,mert 12-ik dpo-n csináltam meg.Ez korai?
Aki tud segítesen már abban,hogy a bogyó okozhat-e mensi késést???
De kiírom egy fő kérdésben,mert csak holnapra tudtam másik dokival konzultálni.
Köszi szépen!
Szia!
Mikor menstruáltál utoljára?
Én november 5-dik én menstruáltam,és utána nem jött meg"December 5"kellet volna megjönnie,és semmi 12-dikén teszteltem és erős 2 db csík volt a teszten.
Nekem anno a nődoki azt mondta, hogy ez a gyógyszer okozhat ál pozitív tesztet, ezért nem is ajánlotta nekem. Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, csak azt szerettem volna leírni, amit nekem mondott az orvos.
Ettől függetlenül a 3. képen én is látom a második csíkot, a többin számomra nem igazán kivehető.
Kívánom, hogy baba legyen, megy a drukk!!!!!
Majd írj, hogy mi újság!
szia én uj vagyok. nekem mindegyik teszted pozinak tünik. nekem is ugyanilyenek voltak és most 8 hetes és 5 napos vagyok.
én a 33. napon voltam dokinál, hüvelyi uh-n látta a beágyazodást akkor 2-3 mm volt a baba. gratulálok. ha nem jön meg akkor baba. ha megjön, akkor is volt..
irasd fel a gyogyszert nehogy elvetélj, nagyon gratulálok..
sbc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!