Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2 napja kellett volna megbetegednem,de 3 napja sőt azota mindennap kicsit enyhén fáj a hasam alja olyan érzés mintha megbetegednék csak tompán fáj annyira nem mint amikor megjőn.Egyszer volt hányingerem egy pici de hamar elmult,többször járok pisilni.Lehet hogy terhes vagyok?Szeretnénk babát.Mikor csináljak tesztet?
2014. febr. 28. 08:29
1 2
 1/12 lcs ***** válasza:
már nyugodtan csinálhatsz (akár nem várt napján is), mivel már késik, ki tudja mutatni egy "normális" teszt :) ahogy néztem, az xepilt elég sokan "szidják" :) sok sikert!
2014. febr. 28. 08:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megbetegedned??? Lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy nem! Honnan tudjuk? Az ilyen kérdések teljesen feleslegesek! Csinál tesztet!
2014. febr. 28. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha gyanítod, hogy terhes vagy, akkor teszt!

Hamarabb kapsz választ, mint itt, ugyanis nem vagyunk jósok! A tüneteidet meg bármi okozhatja!

2014. febr. 28. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
már csinálhatsz tesztet. igen, lehetsz.
2014. febr. 28. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Amíg beteg vagy, addig nem lehetsz terhes.

Ha a menstruációd késésére gondolsz, akkor ha voltatok együtt a pároddal, akkor lehetsz terhes, csinálj egy tesztet.

2014. febr. 28. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Amíg beteg vagy, nem lehetsz terhes

Ezek szerint a megfázás védekezési módszer? Miért nem eshet betegen valaki teherbe? Mert erről én még nem halottam, hogy amíg beteg vagy, addig nem lehetsz terhes.

Amúgy a kérdező a megbetegedést a menzire érti. Ami nekem fura, mert sose gondoltam rá betegségként, de lehet, hogy arrafelé, ahol a kérdező lakik így mondják.

2014. febr. 28. 11:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi igen erre igy mondják de amugy elég sok hülye ember van vagy ha nem tud normálisan valaki válaszolni akkor inkább ne is irjon,ez a véleményem.
2014. febr. 28. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Hülye az, aki nem tud normálisan feltenni egy kérdést! Egyszer megbetegedésnek, utána már megjött-nek aposztrofálod a menstruációt. Abból, hogy fáj a hasad alja tompán, honnan tudhatnánk, hogy terhes vagy-e?
2014. febr. 28. 14:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Hülye vag te ha még irni sem tudsz :)
2014. febr. 28. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Mit nem tudok írni?
2014. febr. 28. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!