Így lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A menstruáció 5 napján együtt voltunk a párommal és véletlen belém ment el.Rá egy héttel wc után ilyen barnás fehéres váladék jött tőle,utána semmi.Legutóbbi terhességem óta menszesz előtt nem szokott fájni már a mellem,de most fáj.Most szerintetek terhes vagyok?Valaki volt már így?Egyébként mostanában kéne megjönni mert elmúlt hónap 26-án volt meg és 7 napos szokott lenni,de én estem teherbe elején sose estem csak menszesz elmúlása után kb 10 nappal.Nem értem.
2014. febr. 27. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy terhességi teszt semmiképpen nem árthat, így simán elképzelhető hogy teherbe estél. Persze a nőgyógyász tud biztosat mondani.
2014. febr. 27. 10:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Húha....Hát én úgy tudtam,hogy menszesz idő alatt nem lehet mert oda vastag nyálkahártya kell...Meg voltam már terhes,van egy 6 éves lányom és vetélésem is volt,és sajnos egy abortuszom is, és nem elején fogant meg egyik sem hanem a menszesztől számítva kb a 10-napon.De persze várok még pár napot és veszek egy tesztet,ha nem jön meg.
2014. febr. 27. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, aki csak menzesz alatt tudott teherbe esni, szóval ebbe se bízz.

Szerintem is tesztelj, és kiderül!

2014. febr. 27. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp fogok pár nap múlva!
2014. febr. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!