Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam 2 terhessegi tesztet...

Bogyoka1998 kérdése:

Csinaltam 2 terhessegi tesztet az elso semmi nem volt csak 1 csik. A masodikat kb 1 honappal kesobb csinaltam. A tobbi lent. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Csinaltam 2 terhessegi tesztet az elso semmi nem volt csak 1 csik. A masodikat kb 1 honappal kesobb csinaltam. Azon megjelent egy masodik csik de csak nagyon halvanyan es az is csak sokkal kesobb jelent meg mikor csinaltam. Ugye ezt nem azt jelenti h pozitiv? Még fiatal vagyok.
2014. febr. 27. 16:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
6 hónap kimaradás majdnem 17 évesen hormonprobléma is lehet, nagyon-nagyon komolyan kell venni! Orvos, akármi is a teszt eredménye. Kér egy vérvételt és megvizsgál és utána tisztán látsz majd! Ez nagyon fontos, ne mismásold el! Nem csak a terhesség lehet a probléma az életedben, számtalan betegség jele lehet, és ha nem derül ki időben és nem kezeled, akkor majd ott állsz felnőtt fejjel gyerek nélkül, ha kezeletlen IR/PCOS, akkor jó úton akár a cukorbetegség felé is, ha más hormontermelő szerv a gond, akkor akár daganat is lehet, stb. Egy nőnél a rendszertelen, főleg a fél éve nem jelentkező menstruáció nem játék! Vedd komolyan!
2014. febr. 27. 19:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Sem a barátod, sem anyukád nem kell a dokihoz. A magándoki inkább 10000-17000 Ft, mert ultrahangot is fog csinálni, és azért külön kell fizetni a vizitdíj mellé. Általában 10000 Ft a vizitdíj, 5000 körül van az ultrahang és 2000 a rákszűrés. Persze ahány orvos, annyiféleképpen számolják.

Be kell jelentkezni időpontra, amikor bejelentkezel, meg kell kérdezni, hogy mennyibe fog kerülni, ha ködösítenek, hogy "majd a doktor úr megmondja", akkor mondd meg, hogy 16 éves vagy, ezért tudnod kell.

Ha az sztk-ba mész, ott nem kell fizetni.

2014. febr. 28. 10:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Azért a díjszabás nem mindenhol ennyire durva. Vidéki megyeszékhelyen élek, az orvosomnál egy vizsgálat+ultrahang 9000 Ft, de általában az ismerőseim is ilyen összegeket fizetnek más orvosnál.
2014. márc. 1. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!