Csinaltam 2 terhessegi tesztet az elso semmi nem volt csak 1 csik. A masodikat kb 1 honappal kesobb csinaltam. A tobbi lent. Szerintetek?
És közben nem menstruáltál? Vagy rendszertelenek a ciklusaid, ki szokott maradni?
Nem védekeztél?
Mert ha volt rajta csík - még ha csak halvány is -, az jelenthet terhességet.
Szerintem kicsit később csinálj még egy tesztet.
Hááát, elvileg nem számít időn túl, de hallottam már ilyen csodát, hogy mégiscsak számított.
Esetleg vegyél egy érzékenyebb (10-es érzékenységűt) a gyógyszertárban, az talán biztosabbat mutat.
1. Mennyivel később? Rá van írva a tesztre, hogy mikor kell megnézni az eredményt, kb. 2 perc után. Ha akkor nincs csík, nem vagy terhes. Ha 10 perc múlva vagy fél óra múlva lesz csík, akkor sem vagy terhes.
2. Ha egyik hónapban negatív egy teszt, a következő hónapban még simán lehetsz terhes.
3. 6 hónapja kimaradó menstruációval mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Igazság szerint 2 hónap után kellett volna.
4. Nagyon ritkán súlyos betegség is okozhat pozitív terhességi tesztet, miközben nem is vagy terhes. Ezzel is orvoshoz kell fordulni.
A menstruáció elmaradásának nagyon sok oka lehet (a terhességen kívül), pl. hormonzavar, koplalás. Senki nem lát beléd, mindenképpen menj dokihoz. Ez nagyon fontos!
6 hónapos terhes biztosan nem vagy, mert már nagy lenne a hasad. De ha pozi a teszt (rendesen csinálva, 2 perc után - vagy amennyi percet ír a teszt), az utolsó hónapban is teherbe eshettél.
Vegyél még egy tesztet a gyógyszertárban. (Amazon, Gabriel, Gravi, ezek érzékenyebbek).
Ha az is pozitív, akkor irány a nőgyógyász, mert tuti terhes vagy.
Ha negatív, akkor pedig vizsgáltasd ki magad, hogy mi áll a háttérben. Ahogy már írták, sok oka lehet a kimaradásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!