Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam 2 terhessegi tesztet...

Bogyoka1998 kérdése:

Csinaltam 2 terhessegi tesztet az elso semmi nem volt csak 1 csik. A masodikat kb 1 honappal kesobb csinaltam. A tobbi lent. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Csinaltam 2 terhessegi tesztet az elso semmi nem volt csak 1 csik. A masodikat kb 1 honappal kesobb csinaltam. Azon megjelent egy masodik csik de csak nagyon halvanyan es az is csak sokkal kesobb jelent meg mikor csinaltam. Ugye ezt nem azt jelenti h pozitiv? Még fiatal vagyok.
2014. febr. 27. 16:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

És közben nem menstruáltál? Vagy rendszertelenek a ciklusaid, ki szokott maradni?

Nem védekeztél?

Mert ha volt rajta csík - még ha csak halvány is -, az jelenthet terhességet.

Szerintem kicsit később csinálj még egy tesztet.

2014. febr. 27. 16:32
 2/23 A kérdező kommentje:
nem mestrualtam. mindig rendszertelen volt. kb 6 honapja nem volt... de ha a teszt hataridejen kivuli idon jelenik meg a masodik akk is pozitivnak szamit?
2014. febr. 27. 16:35
 3/23 anonim ***** válasza:

Hááát, elvileg nem számít időn túl, de hallottam már ilyen csodát, hogy mégiscsak számított.

Esetleg vegyél egy érzékenyebb (10-es érzékenységűt) a gyógyszertárban, az talán biztosabbat mutat.

2014. febr. 27. 16:39
 4/23 anonim ***** válasza:
Hát, általában a pozitív terhességi teszt nem csal (csak a negatív). De jó lenne tudni részleteket, mikor voltál együtt a partnereddel, védekeztetek-e stb.
2014. febr. 27. 16:41
 5/23 A kérdező kommentje:
persze hogy vedekeztunk. mindig. azt hogy mikor voltam vele ugy nem tudom altalaban hetvegenkent. meg is szokta nezni hogy nem.e lyukadt ki a gumi mert azzal szoktunk. eddig amikor nezte nem vette eszre. csak akkor nem tudom miert nincs menszeszem tobb mint fel eve.
2014. febr. 27. 16:46
 6/23 anonim ***** válasza:

1. Mennyivel később? Rá van írva a tesztre, hogy mikor kell megnézni az eredményt, kb. 2 perc után. Ha akkor nincs csík, nem vagy terhes. Ha 10 perc múlva vagy fél óra múlva lesz csík, akkor sem vagy terhes.

2. Ha egyik hónapban negatív egy teszt, a következő hónapban még simán lehetsz terhes.

3. 6 hónapja kimaradó menstruációval mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Igazság szerint 2 hónap után kellett volna.

4. Nagyon ritkán súlyos betegség is okozhat pozitív terhességi tesztet, miközben nem is vagy terhes. Ezzel is orvoshoz kell fordulni.

2014. febr. 27. 16:47
 7/23 anonim ***** válasza:

A menstruáció elmaradásának nagyon sok oka lehet (a terhességen kívül), pl. hormonzavar, koplalás. Senki nem lát beléd, mindenképpen menj dokihoz. Ez nagyon fontos!

6 hónapos terhes biztosan nem vagy, mert már nagy lenne a hasad. De ha pozi a teszt (rendesen csinálva, 2 perc után - vagy amennyi percet ír a teszt), az utolsó hónapban is teherbe eshettél.

2014. febr. 27. 16:50
 8/23 anonim ***** válasza:

Vegyél még egy tesztet a gyógyszertárban. (Amazon, Gabriel, Gravi, ezek érzékenyebbek).

Ha az is pozitív, akkor irány a nőgyógyász, mert tuti terhes vagy.

Ha negatív, akkor pedig vizsgáltasd ki magad, hogy mi áll a háttérben. Ahogy már írták, sok oka lehet a kimaradásnak.

2014. febr. 27. 16:56
 9/23 A kérdező kommentje:
tudom hogy orvoshoz kene menne csak akkor szolnom kene anyamnak. es vele errol az egeszrol nem szoltam. bar mondjuk baratommal is eltudok menni. koszonom a valaszokat.
2014. febr. 27. 17:01
 10/23 anonim ***** válasza:
nem kell hozzá az anyukád
2014. febr. 27. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!