Mar a harmadik honap telt el es nem sikerul?
Figyelt kérdés
Endometriozis mutetem volt kulonbozo ossze novesek.
Gyogyszert nem kell szednem. A ciklusom is azota megvaltozott .
Ha mar harom honap eltelt akor mar nem is fogok teherbe esni?
2014. febr. 25. 12:17
11/15 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani,de sogornom es baratnom is hasonló cipőben jártak.volt műtét,aztan tuszoeres is,megis 2ev utan lombikkal jött ossze mindkettőnek a baba.
12/15 A kérdező kommentje:
Ettol tartok en is :-(
2014. febr. 25. 14:44
13/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.nem akartam a lelkedbe gázolni,csak azt akartam mondani,hogy az ismerőseim eseteben jobb lett volna nem altatni es biztatni magukat.Akkor sok sirast,meg időt megsporoltak volna nekik.Ok is annyira vártam minden hónapban hogy sikerül..persze tudom van több ember akinek endo.mellett is sikerült.
14/15 anonim válasza:
mi ugy jártunk mint az első válaszoló, egészséges pár egy gyerekkel(6 hó után) majd tesó több mint 1,5 év után...nyugi, ez még nem "idő"....kívánom hogy mielőbb babásodj...:)
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso valaszolo.
Csak olyan nehez mar ahogy telik az ido.
2014. febr. 28. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!