Ugye "lehetetlen", hogy terhes legyek?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, a barátommal kb. fél éve élünk nemi életet. Eddig minden rendben volt. Távkapcsolatban élünk, hetente találkozunk, amikor nálam alszik. Óvszerrel szoktunk védekezni. Az utolsó menstruációm teljesen normális volt. Az utolsó menszim óta, nem voltunk együtt (fáradtság, suli, stressz miatt). De most miért fordult meg a fejemben, hogy mi van ha...? Teljesen alaptalan igaz? Hiszen az utolsó menszim óta nem is voltunk együtt, és az utolsó normális volt teljesen. (Egyébként jövőhét csütörtökön kellene megjönnie.)
Előre is köszi!
:)
teljességgel lehetetlen.
nem tudom, miért fordult meg a fejedben, de ilyen idős koromban én is állandóan paráztam, hogy terhes vagyok.
nem vagy terhes, nyugi :))))
Ha megvolt a mensid és ugyanolyan tünetek voltak mint mindig,pl.hasfájás akkor szerintem nem vagy terhes. Ne
idegesítsd ezzel magad,mert attól is késhet vagy ki is maradhat,bár azt írtad, jövö hétre várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!