Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki babát szeretne,...

Ha valaki babát szeretne, akkor lehet sportolni? Pl. Biciklizés, futás, úszás, aerobic? Vagy inkább semmit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 12:26
1 2
 11/12 fGhw39-84th válasza:
A feleségem 6. hónapig bringával járt munkába minden nap. De eleve, ha valaki sportol előtte, közben, az gyorsítja a szülés utáni regenerációt.
2014. febr. 24. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Az első fiammal 20 évesen lettem terhes, végigtornaztam a 7.hónapig. Nem ugrálósat, meg hasizmot sem, egy 20-25 percet naponta. Aztán a 7. Hónapban majdnem megszültem. Akkor gyorsan el lettem tiltva a tornától.

A múlt nyáron ismét terhes voltam, még viszonylag az elején 7-8-10 hetesen bicikliztünk a férjemmel. Nem sokat, csak fagyizni jártunk el bringával...de minden alkalommal barnás pecsételő vérzést tapasztaltam. Akkor magnéziumot kellett szednem...és nyilván a biciklit is töröltük... Szóval vigyázz, ha kiderül hogy terhes vagy, és szeretnéd is a babát.

Terhességig pedig mindent bele, mert ha jó kondiban vagy könnyebben terhes leszel...

2014. febr. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!