Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eses eseten meddig...

Teherbe eses eseten meddig erezheto a hasban szuro erzes? Es lehet oldalt is, vagy kifelyezetten az alhasban?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem elmúltak a nyolcadik hét körül és namcsak az alhasi részen éreztem, hanem oldalt is. Eddig azért aggódtam,hogy szurkál (hiába tudtam,hogy ez normális),most azért aggódom, hogy már nem szurkál és lehet, hogy baj van.
2014. febr. 22. 09:19
 2/5 A kérdező kommentje:
En meg tanakodom,h vajon baba van e a dologban:)
2014. febr. 22. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egész 1.trimeszterben szurkált a jobb petefészkem, eléggé fájt akkor is ha hirtelen leültem, meg akkor is ha pisiltem. Tehát nem csak alhasi szurkálás létezik terhesség alatt.
2014. febr. 22. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Es egyutlet alatt suru feher nyalkas folyas?
2014. febr. 22. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan mindig is volt sajnos.. Ennyivel áldott meg a sors, azt mondják nem tudok tenni ellene. Az nem kifejezettem terhességre utal.
2014. febr. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!