Ovuláció menete? Mi után mi jön?
Figyelt kérdés
A ciklusom 12.napján tartok,tegnapig a menzi után,kevés fehér folyos nyákom volt,tegnaptól sok ktémes nyák jelent meg,pici hasfájással,mellfeszüléssel.akkor elméletileg pár nap múlva megjelenik a tojásfehérje nyák??melyik nap érdemes együtt lenni,amikor megjelenik az a nyák,vagy másnap??2014. febr. 21. 18:58
1/2 anonim válasza:
elég korai a mell feszülés meg a krémes folyás is, ezek általában ovu után vannak de persze nagyon ember függő minden és nem mindenkinél mineden ugyanolyan. Nekem akkor is van ovu tünetem ha nincs is rendes peteérésem:( 2 naponta legytek együtt igy a ciklus közepén akkor tuti van ott katona amikor kell.
2/2 anonim válasza:
Valóban különbözőek vagyunk, nekem pl ugyanígy a peteérés előtt volt krémes folyás. Abban is egyet értek az előttem szólóval, hogy ha kb 2 naponta együtt vagytok, akkor szép esélyt adtok a dolognak. A peteérés előtt valóban megjelenik általában a nyúlós tojásfehérjeszerű nyák, ekkor a legkönnyebb a kis katonák dolga is, elvileg még a méhszájad is lejjebb van ilyenkor. Én ezt úgy érzékelem, hogy olykor kissé fáj az aktus közben...
Jah és azért lazíts, az is sokat segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!