Nem vagyok biztos az ovuláció időpontjában. A csatolt hőgörbe alapján segítene valaki? Részletek lentebb.
Görbe itt: [link]
Nem vagyok biztos az ovuláció időpontjában, mert a vártnál két nappal előbb pozitív lett az LH-teszt, a várt időpontban pedig ismét leesett a hőmérsékletem. Mennyire biztos az LH-teszt?
hmm... tojásfehérjés nyákod is a pozi LH teszt napján volt... de nem látok egyértelmű növekedést, még 10-e óta sem. Nem ment a cover line fölé a görbéd...
Vagy nem sikerült kiszabadulnia most a petének, vagy később reagál a szervezeted hőemelkedéssel... Kíváncsi vagyok merre indul holnap.
Amúgy előző hónapról van hőgörbéd??? Ha igen, belinkelnéd?
Köszi a válaszokat. Én is gondoltam arra, hogy az antibiotikum bezavart, fülgyulladásom volt.
Sajnos az elmúlt ciklus közepén kezdtem a hőmérőzést, így még nem tudom, hogyan kellene kinéznie peteéréskor. Viszont a tegnapi nap meg a mai nap már 36.9 a hőmérséklet.
Azért reménykedek, hogy ebben a hónapban összejön végre a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!