Hőgörbével kapcsolatos kérdés. Mikor volt peteérésem?
Ez az első hónap, hogy mérem a hőmet. A peteérésem a ciklus.hu szerint 13-án volt, ekkor hajnalban éreztem is a bal oldalon a szúrkálást. A hőm 36.2 volt, majd pár napot stagnált, végül szépen növekedett. Tegnap 36.5 volt, ma viszont megint leesett 36.2-re. Ez mit jelenthet? Megint peteérésem lenne? Tegnap este éreztem szúrkálást, feszítő érzést, de nem volt vészes, tehát nem görcsöltem.
Esetleg mégsem 13-án volt a peteérés, hanem most van?
A menzimnek március elején kell megjönnie.
Nincs görbéd? Úgy jobban lehetne látni.
Nem valószínű, hogy még egy ovud volt, mert az szerintem nem látszana a görbén. Ugyanabban az időben méred mindig?
A ciklus.hu-n nem jelöltem be a hőmérsékletet, azt a kicsi naptáramba írom fel.
Igen, mindig ugyanabban az időben, max 20 perc eltéréssel, ha a fiam korábban kel fel.
Digitálissal mérem, és nyelv alatt.
nekem is voltak ingadozások a görbémre, egy nap leesés nem igazán számít, főleg a 0.3 nem túl nagy difi.
Nekem mensi elején 36.5 volt, ovu első napján 35.7 körül, utána felment 37 fokra, és mensi előtt vissza 36.5.-re. hogy most néha közbe lesett a 37.2-ről 36.6-ra de aztán másnap vissza az nem számít, bármitől lehet, kevesebb alvás, stb.
Rajzold meg a görbét és próbáld komplexen szemlélni mindíg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!