Ki nem várja Márciusba? Mióta próbálkoztok és milyen praktikákkal? Valaki vizsgálatra is jár?
Kedves R!
Koszonom a biztatas! :)
Hat en ma szenvedtem mit a kutya! :( nm kivanom senkinek se :(
Allni es ulni nm tudtam mert ugy nyomta vmi a hasam aljat h majd nm elkezdten sirni mert nm birtam azt a fajdalmat simogatnom kellett es kozbe setaltam a konyhaba h elmuljon. Egesznap faradt voltam.
Olyan is h mindjart megjon aztan elmult de csak par percig volt ez :(
Sot remeget a labam is volt hanyingerem is.
Ilyen sose volt.
De ha ezek utan a tunetek utan menszim lesz hat en tuti ossze fogok roskadni :(
Nm elem bele magam.
Csak azt tudom h az agyam azt mondja nincs baba de szivem azt sugja h baba lesz.
Nm burom ezt a bizonytalansagot meg a fajdalmakat sem amijet produkal a szervezetem.
Ha kohogok ugy bele szur a mehembe h az mar faj.
Egyik pillanatba azt mondom nm erdekel h megjon a menszi csak muljon a masik pillanatba azt mondom h baba legyen ááá eleg volt :(
Pakolni is akartam de egyszeruen nm birtam :(
Tobbszor megyek wcre is ebbol is elegem vn.
Egyik pilkanatba tok vidam vagyok majd kicsattanok a boldogsagtol masik percbe meg bogok. :( :(
Most be diliztem?
En is nagyon szurokolok neked R es a tobbi holgynek is ! :)
Kedves utolso! Nem tudom h jo e de csak azt tudom irni vard meg a menszid napjat es tesztelj reggel :)
Nekem megjott ugy h var ram 2 vervetel es egy petevezetoatjarhatosag vizsgalat.
Szurkolok nektek h babások legyetek!
Azert majd irjatok mi a helyzet! :)
KOszonom szepen! JOl esett amit irtatok! :)
Nem adjuk fel de most egy picit le lapitjuk a dolgot. Vagyis egy picit hatterbe szoritjuk a baba dolgot. Nem sokara meg lesz a haz sok tenni valonk lesz vele legalabb nm fogok agyalni a babán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!