Ki nem várja Márciusba? Mióta próbálkoztok és milyen praktikákkal? Valaki vizsgálatra is jár?
Nagyon szepen koszonom! :)
Remeny mindig van sot en bizakodo vagyok :)
Nm lettem szomoru h negativ lett. Csak igy megtudtam nyugodni h csinaltam tesztet.
Igazabol tettem egy probat meleg vizbe furodtem hat ha lesz piros vmi mert ugye bar mar volt ra pelda nalam.
Tudom h fura amit irtam de tenyleg tortent mar olyan h meleg vizbe voltam es megjott a menszim.
A masik meg az h regebben is volt olyan h menszimet vartam egyutt voltam a parommal es reggel megjott v azon a napon éés ilyen nm volt most :S
Mehemnel tu szurasokat erzek nm menszi gorcsoket.
Nevetni fogsz/fogtok de vagy orankent nezem h vn e menszi v nincs.
Tudom nm kene csinalni de par masod percre olyan mintha nah most de semmi kozbe latom h tojasfeherje a folyasom vn :S
Kezdek begolyozni. Nah holnap programot szervezek magamnak mert ez igy nm lesz jo. Az tuti.
Eszre vettem azt is h hajnalba ki kell mennem wcre :S ilyen se volt meg. Lehet h a szervezetem szorakozik?
En total nm tudok semmibe hinni. Tobbszor becsapott mar a szervezetem.
De remelem h nektek ilyen nm lesz.
Kedves utolso drukkolok nagyon igen adtal egy kis remenyt :) igy estere mosolygos lettem
Nos hat kedves R nekem a ciklusom ossze vissza van. Ezert kezdtem el vizsgalatra menni. Vagyis mennem kellesz ha menszim lesz. :( ugye bar lassan egy eve probalkozunk es eddig nm jott a baba. De remenykedem h most ossze jott.
Az utolso menszim jan31tol feb.3ig tartott.
Pé pedig feb.13-14 volt ezt pedig onnan tudom h akkor tojasfeherje folyasom volt es meg a dokim is megerositette. :)
Holgyek!! Hogy birjak a bizonytalansagot!
Olyan nehez kibirni a szombatot!
Viszont nagyon faradekony lettem :( egy sepregetestol ugy elfaradtam h le kellett ulnom . A feltestem le akatna szakadni raadasul olyan neheznek erzem a hasam. Menszi jel meg sehol :S
Ezt vegyem jonak?
Én már úgy tesztelnék :) :(
Lányok mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!