8-9. dpo-n korai tünetek?
Sziasztok! Petevezeték-átjárhatósági vizsgálat előtt vagyok.
Tegnap (8.dpo) egész nap szörnyen fájt a fejem, este alig tudtam elaludni miatta, mára mintha elvágták volna. Ovulációhoz hasonló szurkálásokat is éreztem.
Este 10-kor bújtam ágyba úgy, hogy közvetlenül előtte pisiltem. Éjfélkor felkeltem, mert újra pisilni kellett, reggel megint rohanás a wc-re :D
Azóta 4x voltam pisilni. Reggel óta ki van pirulva az arcom, tisztára mintha pirosító lenne rajta. Fura ízű a szám, és folyton szomjas vagyok, de inni nem bírok, mert nem esik jól. Az egész testem lángol, és minden büdös, olyan fura záptojásszerű szagot érzek.
Volt már valakinek ilyen?
Még nem, de ha átjárható vagyok, nem is marad más hátra.
Azt úgy tudom, a végére szokták hagyni. Bár a helyi nődoki is kérdezte a múltkor (rákszűrésen voltam nála), hogy mi újság van a projekttel? Mondtam, hogy semmi, erre kérdezi, hogy átjárhatóságin voltam már? Mert azzal kellett volna kezdeni... No comment :)
Egyébként vettem két egyforma tesztet, az egyiket 11. dpo-n csináltam meg, az full negatív, a másik szintén negatív lett a 14. dpo-n, viszont pár órára rá megjelent rajta egy nagyon halvány második csík (pirosas-rózsaszínes színű).
Olvastam, hogy az száradási csík, de azóta is látszik, a másikon meg egyáltalán nem. Még nem jött meg, a hőm is magas (délutánonként 37,5-37,7-re is felmegy). Ha holnap se változik a helyzet, veszek még egy tesztet :)
Jelentem, ma reggel megjött, úgyhogy jövő héten HSG...
Nem mondom, hogy félek tőle, inkább izgulok :)
Szia! :)
Köszönöm a kérdésed.
Nem voltam hsg-n, mert közbejött egy új munkahely. Azóta nem is foglalkoztam a baba témával, egy részem le is tett róla (örökre?).
Épp ma vettem egy tesztet, hónapok után először :), mert a hőmet továbbra is mértem (hogy tudjam, mikor kell megjönnie), és most először életemben 3 tizedet! ugrott a hőm tegnapról mára. Pedig lassan meg kell jönnie, ilyenkor már inkább csökkenni szokott. Minden nap ugyanakkor mérem, fél 6-kor, ma is így tettem. Utána visszaaludtam, és egy óra múlva újabb tizedet nőtt! Be is másolom a görbém, szerintem nagyon biztató :) Az előző hónapból levehetsz egy tizedet mindenhol, mert akkor még hozzáadtam a mérthez egy tizedet, mert most 1 órával korábban kelek, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!