Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8-9. dpo-n korai tünetek?

8-9. dpo-n korai tünetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Petevezeték-átjárhatósági vizsgálat előtt vagyok.

Tegnap (8.dpo) egész nap szörnyen fájt a fejem, este alig tudtam elaludni miatta, mára mintha elvágták volna. Ovulációhoz hasonló szurkálásokat is éreztem.

Este 10-kor bújtam ágyba úgy, hogy közvetlenül előtte pisiltem. Éjfélkor felkeltem, mert újra pisilni kellett, reggel megint rohanás a wc-re :D

Azóta 4x voltam pisilni. Reggel óta ki van pirulva az arcom, tisztára mintha pirosító lenne rajta. Fura ízű a szám, és folyton szomjas vagyok, de inni nem bírok, mert nem esik jól. Az egész testem lángol, és minden büdös, olyan fura záptojásszerű szagot érzek.

Volt már valakinek ilyen?

2014. febr. 21. 08:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jó esélyeid vannak, milyen most a görbéd?
2014. febr. 24. 11:40
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Én is remélem, nem szeretnék menni arra a mumus vizsgálatra :/

Ilyen a görbém:

[link]

2014. febr. 24. 12:11
 13/30 A kérdező kommentje:
Vettem egy 25-ös tesztet, két nap múlva megcsinálom :)
2014. febr. 24. 12:18
 14/30 anonim ***** válasza:
Akkor drukkolok neked, hogy a reggeli elsőből pozitív legyen :))
2014. febr. 24. 13:37
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2014. febr. 24. 14:07
 16/30 A kérdező kommentje:

Tegnap visszaesett a hőm, és ma reggel teszteltem, totál negatív...

Úgy néz ki, nem úszom meg a vizsgálatot :(

2014. febr. 26. 07:11
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom!!! :( Fogd fel talán úgy azt a vizsgálatot, hogy ha abban van a hiba, akkor legalább tudod majd és tudnak segíteni. olyan szép görbéid vannak, hogy hormonális probléma sztem nem lehet... nagyon rég próbálkoztok?
2014. febr. 26. 14:56
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszi, de annyira kis százalékban szokott elzáródás lenni az ok, hogy majdnem feleslegesnek látom a vizsgálatot.

Több, mint másfél éve, és már egy éve, hogy meddőségire járunk, de sose találtak semmit. Hormonális oka biztos, hogy nincs, mert azt is többször nézték. Volt cukor- és inzulinterhelés, azt is kizártuk. Párom eredményei is tökéletesek, hát nem tudom...

Már csak attól félek, nehogy összeférhetetlenség legyen, mert ha az átjárhatóságim is negatív eredményű lesz, nem marad más.

2014. febr. 26. 15:31
 19/30 A kérdező kommentje:
Bár ha genetikai eredetű a meddőség, akkor a páromat választom, ez életem egyedüli normális és harmonikus kapcsolata, és ezt mondtam már neki is :)
2014. febr. 26. 15:32
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég ritka az összeférhetetlenség, nem?

Azt nézték már, hogy nem gyilkolja-e a nyálkahártyád a spermáit?

2014. febr. 26. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!