Ha valaki teherbe esik egy hét után érezheti magán a változást?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 17:02
11/16 anonim válasza:
A kérdező nem elég pontosan fogalmazott. A teherbeesést érthette úgy, hogy màr mikor beàgyazódott. Ebben az esetben 4 hetes a terhesség,és rà egy hétre màr lehetnek tünetek, de nem feltétlen. :-)
Ha pedig aktus utàn egy héttel gondolta, akkor osztom a többiek véleményét! :-)
12/16 anonim válasza:
Bárki, bármit beképzelhet magának, úgyhogy simán érezheti.
13/16 anonim válasza:
írtam már ide én éreztem.és van egy fajta női megérzés! sosem hazudik! nem beképzelt volt a dolog amint írtam
14/16 anonim válasza:
Ehhez it szóltok? "A különösen nagy fáradtság ugyancsak árulkodó jel, már a fogantatást követő héten jelentkezhet. Ennek hátterében elsősorban szintén hormonális okok állnak - a progeszteronszint emelkedése -, de egyéb tényezők, mint a vércukorszint vagy a vérnyomás csökkenése, illetve a vérképződés fokozódása is hozzájárul. A fáradtság ellenszere a sok pihenés, illetve a fehérjében és vasban gazdag táplálkozás."
15/16 anonim válasza:
Ha valaki kellően érzékeny, és nem vonja el semmi a figyelmét igen. De biztos a teszt lesz, majd a doki.
16/16 anonim válasza:
hogy a beágyazódás mikor volt és melyik aktusból történt a fogantatás azt nem tudom, de a várható mensi előtt 5 nappal hirtelen hatalmasat szédültem a földre, de velem SOHA ilyen életemben azelőtt nem történt. és terhes voltam. és biztos, hogy akkor valami történt szervezetemben. de egyébként egy barátnőm 4 hónapos terhes volt amikor kiderült, hogy babát vár. annyira nem volt semmi jele, tünete, érzete és vérzése is volt.... (vagyis ezt állítja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!