Miért van, hogy ha valaki szeretne babát és esetleg valami változást vesz észre magán akkor rögtön neki kell esni, hogy beképzeli?
Persze vannak képtelen dolgok is , meg az is igaz , hogy nem kell hitegetni senkit,de van aki már nem is mer tesztelni annyira fél az eredménytől (pl egyik barátnőm, ő már szex közben is csak arra gondol, hogy most meg lesz e a baba ).De a másik oldal meg az ha valakit vérig sértünk és cinikus megjegyzéseket írunk neki attól mi még nem lesz senki sem terhes..hát az biztos, hogy érdekesek az emberek,és szerencsére nem vagyunk egyformák :)
És köszönöm a válaszokat :)
Szia!
Én többször írtam már olyat, hogy nemvárt előtt bárki bármit is érez, annak nincs köze a babához.
Nem vagyok irigy. Akinek sikerül a baba, nem tőlem veszi el. Attól nekem nem lesz rosszabb, ha másnak összejön.
Hogy miért írom azt, hogy ne adjatok a jelekre?
Mert a nemvárt napja előtt még a világon semmiféle változás nincs a szervezetünkben. Az ovuláció után visszamarad a sárgatest, ami a progeszteront termeli. Ez a mensi előtt kb két nappal pusztul el, ha nincs visszajelzése hogy baba van. Addig a progiszint ugyanannyi, akár lesz baba, akár nem.
És a tüneteket a progeszteron okozza. Nem a HCG!
Ráadásul az agyunk csodákra képes, tud produkálni bármit, amit szeretnénk. Magamon is tapasztaltam! :-(
Amikor tényleg babás voltam, ugyanazt éreztem, mint máskor! Semmi különbség nem volt!
Én azokat nem értem, akik nem mernek tesztelni. Ugyan mit veszíthetnek vele? Egy ábrándot, hogy sikerült? Előbb-utóbb mindenképpen szembe kell nézni a valósággal, és akkor már jobb előbb, úgy nem olyan nagy a csalódás.
Ha pedig tényleg babás az illető, csak a boldogságot odázza el.
Bocs, ha hosszú lettem, gondoltam hátha tényleg érdekel a miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!