Mensi lesz vagy baba?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie,de nem jött.Viszont az előbb amikor elmentem wc-re piros csepp volt törlésnél a papíron.Reggel a hőm 37,1-n fent volt.Megijedtem...Szerintetek?2014. febr. 20. 14:43
1/4 anonim válasza:
A piros vér nem jelent jót.szerintem meg fog jönni. De ne add fel majd márciusba összejön! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Ki hitte volna,hogy 2,5 év után ebben a hónapban sikerül...na majd márciusban.
2014. febr. 20. 14:57
3/4 anonim válasza:
Azért szerintem egy csepp vér, ha az tényleg egy csepp volt, nem a világ vége, abból még bármi lehet! A hőd is szép.
Nem teszteltél?
4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg csak egy csepp volt,akkora mint egy gombostű feje.
Nem teszteltem úgy vagyok vele ha vasárnapig nem jön meg akkor tesztelek hétfőn.Nincs kedvem még egy negatív tesztel pofán csapni magamat.Enyhén görcsöl a hasam,de 5 napja is görcsölt ugyan így és utána elmúlt.Hát remélem valami jó lesz ebben a hónapban:)
2014. febr. 20. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!