Ma vagyok a 9. dpo-n. Csináltam reggel egy terhességi tesztet és extra halványan, de pozitív lett. Most délután megismételném a tesztet. Előtte igyak kevés folyadékot? Van arra esély, hogy délután akár erősebb is legyen mint reggel?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 13:13
11/43 A kérdező kommentje:
Mi is több mint 3 éve sajnos :( és már nagyon várjuk.Nekem gyógyszert kellett abbahagynom,de félek,hogy ezzel vetélés lesz a vége.Így nekem nagyon fontos,hogy ha tényleg baba van akkor a gyógyszert még szedjem amíg kitart,utàna meg már úgyis megyek orvoshoz.
2db teszt van.Így egy délutáni és egy reggeli is belefér :)
2014. febr. 19. 13:57
12/43 A kérdező kommentje:
Gratulálok kismama :)
Mutatom majd ha megcsináltam.Mindenképp!
2014. febr. 19. 13:58
13/43 anonim válasza:
Köszi, neked is gratula :). Én X-epilt csináltam mindkétszer. Már csináltam néhány napja is, de akkor még nem láttam rajta semmit.
Igen, szerintem a reggeli pisi azért koncentráltabb, mert egész éjjel "gyűlik".
De megértem, hogy nehéz vele reggelig várni :D.
14/43 A kérdező kommentje:
Hát én azért még nem élem bele annyira magam.Holnap reggel majd tesztelek.Én is x-epil tesztet csináltam reggel.Kibirom holnapig inkább,az a biztos :)
2014. febr. 19. 14:19
15/43 A kérdező kommentje:
De lehet a legbiztosabb a holnap után lenne.Hát majd alakul valahogy :)
2014. febr. 19. 14:21
16/43 anonim válasza:
Azért mindenképpen írd meg! :)
17/43 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok!!!
2014. febr. 19. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!