Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért zavar ennyire, hogy még...

Miért zavar ennyire, hogy még nincs babánk és a barátom exe meg terhes?

Figyelt kérdés

Már 7 éve együtt vagyunk a férjemmel, ő idősebb nálam (35) én 26 vagyok, de olyanok a munkakörülményei, hogy egyelőre nem akar gyereket. Minden rendben van a kapcsolatunkban, de annyira maximalista, hogy amíg nem lesz 100%-ig minden kész és rendben, addig szerintem fél babát vállalni, de nem bírom meggyőzni, hogy ilyen élethelyzet sose lesz... Vagy legfeljebb 10 év múlva, de addigra én már a kistesón is túl akarok lenni...

Az elmúlt időszakban jegeltem a történetet, gondoltam oké, akkor 2 év haladék, és meglátjuk, de egyébként is "irigyeltem" más kismamáktól a babát. Vagyis nem az bántott, hogy nekik van, több barátnőm is már rég szült, hanem az, hogy nekem nincs, pedig szeretnék már nagyon :(

Erre ma megtudtam, hogy a férjem exe is terhes. Ez azért zavar, mert miattam hagyta ott a férjem, és ezért százszor keresztbe tett nekem/nekünk, plusz volt egy csomó övön aluli húzása, pedig én anno azt se tudtam, hogy létezik. Pl. véletlenül pont a mi utcánkba költöztek és az esküvőjük véletlenül pont az én születésnapomon volt... És most még inkább beindultak a hormonjaim és nagyon idegesít, hogy szinte minden nap látni fogom pocakkal :(

Sokan elég gáznak tartják, amiket csinált velem/velünk, de most meg ha én is teherbe esnék, akkor az is hülyén jönne ki... A legjobb lenne elköltözni messze komolyan :(

2014. febr. 18. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Rendeződni fog úgy is minden. :) Higgy az álmaidban ;)
2014. febr. 18. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon megtudlak érteni kedves kérdező!

Nálunk is hasonló volt a helyzet két éve. A párom nem akart kisbabát mondván hogy majd ha minden rendben lesz és várjunk. Én persze belementem abba hogy várjunk. Közben a szívem szakadt meg amikor facebookon láttam a sok ismerőst,barátot,ellenséget akik terhesek vagy már megszületett a kisbabájuk. Utáltam magam amiért ilyen féltékeny és önző voltam, de nem tagadom majd bele haltam.

Szóval 2 év után felhoztam a páromnak a témát hogy héé még mindig várok!! Persze jött a szokásos duma..és akkor kiborultam. nem vagyok hisztis, sosem voltam de akkor annyira sírtam hogy vigasztalhatatlan voltam. Aztán rájöttem hogy ezzel nem megyek semmire. Próbáltam vele beszélgetni komolyabban hogy mondja el őszintén miért ellenzi annyira ezt? És akkor kibukott hogy ő igazából csak nagyon fél hogy rossz apa lesz. Azóta ezt többször átbeszéltük, ő megértett engem én megértettem őt, most 6 hetes terhes vagyok. :) Szóval én csak azt tudom neked tanácsolni hogy próbálj vele beszélgetni ezekről kicsit többet. És ne gondold azt hogy sosem lesz! Az én párom annyira nem akart hogy szexelni sem szeretett volna nehogy véletlenül becsússzon. Most mégis itt van a pocakomban és neked is csak ezt kívánom hogy ha ennyire szeretnéd akkor sikerüljön és legyél nagyon boldog! :)

(Az exek ilyen p*rasztok néha, tudom!) :D

2014. febr. 18. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :) Annyira nem vészes a helyzet, mint tegnap éreztem, csak hirtelen fellángolás volt. Persze most is szeretnék, csak eltört a mécses picit néhány órája...

De most tényleg úgy látom, hogy egyelőre nem maradtunk le semmiről és mindenképpen beszélni fogunk erről. Kíváncsi vagyok nagyon, változott-e benne valami mostanában. Neki is rossz, mert az össze barátjának van babája, csak nekünk nincs még, lehet, hogy ilyesmi van a háttérben. Pedig róla bizton állíthatom, hogy kiváló apa lesz :)

2014. febr. 19. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!