Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Január elején abbahagytam a fogamzásgátlót. Most februárban nem jött meg a mensesem, előtte volt valamennyi kis vérzésem, de minimális és 1 hétig tartott. A hasam fáj, mintha meg akarna jönni. Csináltam tesztet, 10-én kellett volna megjönnie, én 12-én csináltam a tesztet. Lehet, hogy korán csináltam? Mert az negatív lett. Vagy tényleg csak a gyógyszer miatt nem jön meg...

2014. febr. 17. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez csak a gyógyszer miatt van valószínűleg. Van akinek bekavarja a ciklust ha abbahagyja.
2014. febr. 17. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
ugyan nem írtad hogy alapvetően próbálkoztok e babán, ha feltételezem, hogy védekeztetek, akkor szerintem csak a gyógyszertől maradt ki.
2014. febr. 17. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Február 7 óta nem védekezünk!
2014. febr. 17. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Peteérésem 24-én volt, akkor pharmatexel védekeztünk!
2014. febr. 17. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak 10 nap telt el 7-e óta! Mit akarsz még?!

Teszthez 2 hét kell!

2014. febr. 17. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak nehéz türelmesnek lenni.
2014. febr. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!