Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma a baratommal elmentunk ternalba. Es hat egymasnak estunk. O megujjazott, en meg kivertem. Bele elvezett a vizbe, mkkozben engem kenyeztetett. Az en huvelyembe kerulhetett ondo? Mennyi a szazaleka annak, hogy terhes vagyok? januar 24en jott meg.2014. febr. 9. 21:52
1/12 anonim válasza:
Ez melyik fürdő volt?
Nehogy odamenjek az összegempázott koszos vizetekbe.
2/12 anonim válasza:
sírjak, vagy nevessek??? nem lehetsz
3/12 anonim válasza:
tudod a spermák mutálódtak és midenáron a szaporodás jár előttük ezért képesek átrágni magukat az objektumokon, extrém körülmények között túlélni szal ezek alapján lehetsz........
5/12 ASOT válasza:
7/12 Moszuke válasza:
bahh mennyi hasonló kérdés lehetett már itt ha valaki csak ezért csinált egy rajzot is?:DDD
nem vagy terhes.
8/12 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes!!! Te azt eltudod képzelni, hogy vízben úszkál egy sperma és pontosan tudja hogy a te bugyidba kell menni onnan a huvelyedbe es stb stb.. ?? Ezzel az erővel a pasid bármelyik nőt teherbe ejthette aki épp a vízben volt!! És amúgy sem életképesek a vízben!! Amúgy meg gusztustalan amit csináltatok hány éves vagy 14?
9/12 A kérdező kommentje:
az addig oke, nem vagyok hulye, nyilvan csak ugy nem mennek bele a bugyimba, csak kozben ujjazott, es nem tudom, hogy a vizzel belekerulhetett e a huvelyembe..
2014. febr. 11. 11:07
10/12 anonim válasza:
Pont félidőben történt a dolog, így minden esély megvan rá, hogy terhes legyél. Szerintem olyan 60-70%. Hányingered volt azóta? Mert holnaptól már az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!