Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben árthat a szex?

Ilyen esetben árthat a szex?

Figyelt kérdés
Van két nagyon erős pozitív tesztem, kalkulátorok szerint 5 hetes terhes lehetek. Bár orvosilag még sajnos nem igazolt semmi. Nagyon örülök egyébként. :) Az lenne a kérdésem hogy együtt lehetünk a párommal? Nem okozunk vele problémát? Félek hogy esetleg vérezni fogok vagy ártunk a picinek. :( Köszönöm!
2014. febr. 16. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan együtt lehettek.. nem árt neki :) későbbiekben ha valami gond lenne, akkor a doki úgyis szól hogy hanyagoljátok... ha nem szól akkor végig lehet szexelni :) (ha egy baba elmegy, akkor nem azért megy el, mert szexeltek a párok... ott más probléma van...)
2014. febr. 16. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:

"(ha egy baba elmegy, akkor nem azért megy el, mert szexeltek a párok... ott más probléma van...)"

orgazmus -> méhösszehúzódás, vagyis ezt azért nem jelenteném így ki, mint az első válaszoló. Egyébként az orvosok véleménye is megoszlik. Valaki egyáltalán nem ajánlja a szexet az első trimeszterben, valaki pedig csak akkor nem, ha már volt vetélés/egyéb előzmény. Ha nálad eddig nem volt semmi probléma, akkor szexelhettek :)

2014. febr. 16. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg az első 12 hétben felejtős, mert tényleg méhösszehúzódást okoz az orgazmus, ami vetéléshez vezetHET. Mi hanyagoltuk, egyébként is vérezgettem, nem mertünk kockáztatni.
2014. febr. 16. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én orvosom,az első 12 hétben egyáltalán nem javasolja a szexet,mivel erős méhösszehúzódásokat válthat ki,ami vérzéshez,legrosszabb esetben vetéléshez vezethet.Szerimtem a "cél érdekében" ezt a néhány hetet igazán ki lehet bírni.
2014. febr. 16. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Én az első válaszolóval értek egyet.

10 hetes terhes vagyok, és ezen paráztam én is az elején, hogy árthat e a babának az együttlét. Megkérdeztem az orvosomat, és Ő azt mondta, hogy nyugodtan összelehet bújni a párunkkal, csak azt javasolta, hogy ne durván. Azóta majdnem minden másnap van hancur :) Ha nagyon aggódnál, kérdezd meg az orvosod, és megnyugszol.

Boldog babavárást :)

2014. febr. 17. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:

két terhességem volt, bátran szerelmeskedtünk, persze óvatosan :)

Soha nem volt baj belőle, még szülés előtti estén is együtt voltunk :)

Nyugi, a lényeg hogy ne vadul szerelmeskedjetek!!!!!

2014. febr. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!