Szerintetek fontos az orvosi vizsgálat? A terhességre felkészültetek, vagy spontán jött a baba?
Mi nem mentünk, bár a férjem orvos, ő azért adott pár tanácsot.
Különösebben nem készültünk, káros szokásom nem volt, nagyon reform módon étkezünk egyébként is, azt gondolom, hogy egészségesen élünk. Vitaminokat abszolút nem akartam szedni a foganatatásig, és onnantól is csak a 20. hétig szedtem őket.
Folsavat szedtem, a pozitív teszttől femibionnal kiegészítve.
Én előtte sem szedtem fogamzásgátlót, talán ha ennyi ideig szedtem volna, akkor egy ciklus után nézettem volna egy uh-t, hogy megmondják, mennyire épül fel a nyálkahártya, és ennek függvényében még E vitaminnal készültem volna a babavárásra. Szóval ez vsz. nem árt.
Nálunk a második hónapban sikerült is, szóval sok és hosszú tapasztalatom hála Istennek erről nincsen. :)
Szia! Nem kell várni az antibébi abbahagyása után, sőt vannak olyan orvosok, akik azt szorgalmazzák, hogy megvonásos után egyből "álljanak" neki a párok, nagyobb az esélye a teherbeesésnek és állítólag az ikerterhességre is. Én annyit tudok még mondani ( saját tapasztalat) 2,5 év tabi után tartottam egy fél éves szünetet (sehogy nem tudtam összespórolni a gyógyszerre valót) és a ciklusom simán visszaállt, sőt minden hónapban éreztem mikor van pé.-m, néha már elég kellemetlen is volt :) Ne görcsöljetek az a lényeg, élvezzétek az együtt töltött időt, egyébként nagyobb kivizsgálásra úgy tudom 1 év sikertelen próbálkozás után szoktak menni a párok, ha nagyon kétségbeesettek.
Kellemes próbálkozást! :)
Köszönöm szépen a válaszokat :) Vitamint elkezdtem szedni (én hiszek benne, amúgy is szedek csak most Gravidát vettem)
Igazatok van, megpróbálok nem rágörcsölni. Remélem az én mensimmel sem lesz semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!