Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz előtti barnázás mitől...

Menzesz előtti barnázás mitől van?

Figyelt kérdés
Holnapra (nem) kellene megjönni, de múlt vasárnap óta csak barna folyásom van, hol több, hol kevesebb, de van. Ez mitől lehet? Csináltam tesztet, de az negatív lett. Ez progeszteron hiány? Vagy mi???
2014. febr. 15. 08:51
 1/9 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, Clostit kaptam, mert azt mondta a doki, hogy nem elégséges a peteérésem(progi hiány)...ez az első Clostis hónapom, remélem sikeres lesz! :):):)
2014. febr. 15. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Progeszteron hiányra utal. Nézess hormonsort!
2014. febr. 15. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Mensi előtt mindig barnázok, de csak 1 nap, ami nem teljes nap, hiszen nem folyamatos, csak néha-néha jelentkezik wc-zés után, és csak a papír olyan de másnap kezdődik a rendes menses. Ez okozhat problémát?
2014. febr. 15. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az orvos folyamatban van, de az előjegyzés is minimum másfél hónap. Az igazság az, hogy nagyon szeretnénk kisbabát, és ez a probléma nekem már régóta megvan, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Remélem nem késtem még el és nem lesz baj... Ugye nem?
2014. febr. 15. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Az egy nap barna még teljesen normális, hisz úgy indul be a vérzés. De a több nap barnázás már nagyon is baj.

Nekem óraműpontos ciklusom van, nem is barnázok menzi előtt egy napot sem. Babát terveztünk, 2. hónapban össze is jött. nagyon örültünk. Aztán 6 hetesen barnázni kezdtem, hiába adtak hormonpótlást, missed ab lett a 8. héten:( Kiderült, hogy bár semmi tünetem nincs, mégis progeszteron hiányom van, amitől még teherbe tudtam esni, de a baba megtartásához már nem volt elég.Nekem azt mondta a nődokim, hogy amint pozitív lesz újra a tesztem, rögtön kapok hormonpótlást, mégha nem is vérzek. Az, hogy előbb derül ki, hogy kell neked pótlás, az szerintem a jobbik eset, így az endokrinológus be tudja állítani a megfelelő szintet gyógyszerrel.

2014. febr. 15. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:

sajnálom,hogy nem maradt veletek a baba

akkor lehet,hogy nekem is kéne magammal kezdjek valamit.Barátcserje teát olvastam vagy kapszulát ami jó erre, vagy a premens kapszula

Nekünk ez az 1. próbálkozás

2014. febr. 15. 19:46
 7/9 A kérdező kommentje:

5. válaszoló, sajnálom a babát, szörnyű, tudom. Nekem már volt egy terhességem 21 évesen, de nem jó időben és nem a jó férfitól, így saját megfontolásból (és szülői nyomásra) elvetettem. Aztán fogytam 15 kg-ot egy hónap alatt, és talán ez boríthatta fel a hormonháztartásom, illetve azóta sem jött rendbe.

A nőgyógyász fog endokrinológushoz küldeni, vagy eleve oda kell beutalót kérni?

2014. febr. 16. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
5. válaszoló vagyok. Igen, a nőgyógyász is adhat beutalót endokrinológushoz és háziorvos is, csak lehet, hogy erélyesen kell kérni, mert hát vannak olyan nőgyógyászok, akik nehezen ismerik el, hogy egy másik szakember bevonása is szükséges, mert nem érthetnek ők sem mindenhez. Nekem nem adtak, hiába kértem, így a hormonvizsgálatokat magánúton végeztettem.
2014. febr. 17. 11:32
 9/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy hormonális probléma lesz, nekem is volt, de egy hónapja kipróbáltam a méhpempőt és elmulasztotta a problémát, ezért gyorsan rendeltem is egy következő adaggal, mert mi is babát szeretnénk. Nézz utána, mert tényleg működik!
2014. márc. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!