Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján pozitív teszt...

Gabszem kérdése:

Nemvárt napján pozitív teszt és kis barnázás jelenthet gondot? Volt másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
az első terhességemnél nem volt ilyen gond, ott egyáltalán nem barnáztam.
2014. febr. 14. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a biztonság kedvéért elmennék egy nődokihoz!
2014. febr. 14. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
az attól függ, hogy fáj-e. azt mondják, ha nem görcsölsz mellette, akkor nincs gond, bár anyukám azt mesélte, hogy neki nem volt barnázása, viszont minden hónapban úgy görcsölt mintha meg akarna jönni mind a 9 hónapban
2014. febr. 14. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csináltál ma másik tesztet? Ha jól emlékszem tegnap negatívat teszteltél. De az szuper ha ma már pozitív. :) Amúgy a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, lehet kell majd gyógyszert szedned.
2014. febr. 14. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam az első terhességnél nemhogy barnázás volt, hanem piros vér! Már le is mondtam a gyerkről, szomorúan elbattyogtam az orvoshoz, aki közölte, hogy méhszájpolipom van és az vérzik. Babának kutya baja. Most is itt szuzog mellettem 2 évesen:)

Viszont a vérzés soha nem jó. Lehet, hogy progeszteron hiányod van, lehet, hogy a terhesség nem egészséges, ezért kilöki a szervezet, lehet, hogy csak a hormonok játszanak. Szerintem te is menj dokihoz, hogy kiderítse az okát a barnának.

2014. febr. 14. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:
ma van a ciklusom 28. napja csak egyszer volt ma kis barnázás délben, azóta nem. a hasam görcsölget de az első terhességemnél is sokat fájt a nemvárt környékén és még a terhesség első 3 hónapjában is és teljesen problémamentes volt a terhességem. na majd meglátjuk mi lesz, de ha barnázás lesz megyek dokihoz.
2014. febr. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!