Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1év 3honapja nem jön a baba?...

1év 3honapja nem jön a baba? Ennyi idö után sikerült már spontán valakinek?

Figyelt kérdés
Szedek clostit,jok a hormonjaim ezt csak rásegitésnek kaptam.Lassan megyünk spermavizsgálatra.Valakinek enyi idö után sikerült spontán teherbe esni?köszi
2009. dec. 9. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szedtem, rásegítésnek, mint te, de nem emiatt estem teherbe. Mi majdnem két éve próbálkoztunk már, amikor teherbe estem. Nem tudom, hirtelen mi történhetett, de sikerült :)

Most fent alszik a szobájában a 6 hónapos csecsemőnk :D

Kitartást, és vizsgáltassa ki magát a férjed is. Szedj vitamint, méregteleníts, kezdj el mozogni, ha eddig nem tetted. És próbálj meg nem rágörcsölni. Kitartást és szorítok!

2009. dec. 9. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 1 év próbálkozás után estem spontán teherbe. Előtte már mindent kipróbáltam, tea, torna, meg ilyenek. Mikor már letettem az egészről, feladtam mindent, elkezdtem úgy élni az életem, hogy nem minden a babavállalás körül forgott, akkor terhes lettem, már az első hónapban. Igaz sajnos aztán a 6. héten elvetéltem, de ez már más dolog. Azóta eltelt fél év, megint jött a görcsös akarás...Sajnos nincs baba azóta sem. Most rájöttem, hogy ez így nem lesz jó, próbálom magam lefoglalni mással...Remélem neked sikerül! Drukkolok!
2009. dec. 9. 09:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,az elsönek gratulálok a másodiknak meg sajnálom a babát.Valaki még járt hasonlo cipöbe hogy sok idö után spontán sikerült?Köszi
2009. dec. 9. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Az elsötöl kérdezem hogy miböl tudja hogy nem a closti segitett?
2009. dec. 9. 10:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekünk 17 hónap után jött össze spontán! Én is kipróbáltam már mindent előtte még clostyt is kaptam de semmi.Volt olyan hónap mikor már 10 nappal mensi előtt barnáztam és össze vissza jött meg!Az utolsó három hónapban beált 25 naposra a ciklusom és előtte csak egy nappa kezdődött a barnázás, aztán október végén vártam hogy megjöjjön de mikor már a 28. napon voltam és még nem is barnáztam,a hőm 37 körül volt úgy gondoltam tesztelek eggyet és legnagyobb meglepetésemre pozitív lett!!!

9+3hetes kismama

2009. dec. 9. 10:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia én a kisebbik fiammal 2.5évig próbálkoztunk!Mind a keten voltunk kivizsgáláson és minden rendbe volt mindkettőnkel!De amikor a férjemnek volt a vizsgálata akkor már terhes voltam csak nemtudtunk róla:)Nekem ugy jött össze hogy hiztam pár kilót...pedig nem voltam olyan vékony mert 62kg szoktam lenni és 69kg-on lettem terhes.Most ismét terhes vagyok a 4.babámmal és hihetetlen számomra de csak egy alkalom volt hogy nem vigyáztunk és itt az eredmény!!!:)De boldog vagyok!!!Most már csak abba reménykedek hogy kislányom legyen mert 3 gyönyörü fiam van:)Kitartás és ne keseredj el!

Én is szedtem azt a gyógyszert amit te de nekem 15cm-es lett mind a kettő petefészkem:(Korházba is kerültem vele ne hogy szétrobbanjon!!!!Én ezt értem el a gyógyszerrel!Azóta semmit nem merek szedni!!!Ne akard gőrcsösen és akkor összejön!!!!!!!

2009. dec. 9. 10:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok. Onnan tudom, hogy május-júniusban szedtem a gyógyszert, de csak a szeptemberi menzeszem nem jött meg. Előtte augusztusban volt egy küretem, mert nagyon véreztem, szerintem ez a "kipucolás" segített nekünk. Drukkolok!

2009. dec. 9. 12:17
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen,és gratula a Babákhoz.
2009. dec. 9. 13:48
 9/11 A kérdező kommentje:
A 10.24-estöl kérdezem hogy azt te érezted hogy a clostit mikor szedted hogy nagyok a petefészkeid?Érezted?Fájt?Én nem érzek semmit,néha beleszur enyhén semmi mást,ha baj lenne fájna nem?
2009. dec. 9. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hatalmas görcseim voltak!!!Erre azt mondta az a doki hogy menjek el egy uh-ra mert lehet hogy terhes vagyok!De ugy hogy meg se vizsgált!Nem hagytam annyiba elmentem utánna egyből egy magánorvoshoz!Megvizsgált átvitt az uh-ra és amikor végzett azt mondta hogy lassan száljak le mert nagyon kell vigyáznom!Aznap be is kerültem a korházba bent is voltam egy hétig!És amikor az a doki jött vizitre aki felirta a gyógyszert rám se mert nézni de még a kolégáinak se mert bevallani hogy ő volt az orvosom!!!Ilyenkor arra kell vigyázni hogy ne hogy megforduljon a petefészked vagy felrobbanjon!!!Mert akkor egyből mütét lett volna a vége!!!Én vigyáznék ezzel a gyógyszerrel!!!Magadba kell rendezni szerintem előszőr a dolgokat és amit irtam előszőr hogy ne akard annyira görcsösen hogy babád legyen!!!Minden hónapba én is vettem a tesztet annyira akartam a babát!!!De most ki fogsz nevetni vagy ki fogtok nevetni de én rengeteget imátkoztam a Jó Istenhez és megigértem neki ha lesz babaám akkor végleg leszokok a cigiről!!!Terhes lettem és azóta rá se gyujtottam!!!!!!!

2009. dec. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!