Kaposváron vagy Nagykanizsán van spermavizsgálat? Hogy zajlik?
Szió!
Én Kaposvári vagyok, itt van spermavizsgálat, de beutaló mindenképp kell hozzá.
Vitt anyag is jó, de sajna fél óra alatt be kell vele érni, úgyhogy ez nálatok kilőve.
Szóval adnak időpontot a laborban, ha van beutaló, (kb.3hét a várakozó idő), és másnap reggeltől lehet menni az eredményért.
Mi már Pécsre járunk férjemmel, most volt az első lombikunk.
Remélem tudtam segíteni, esetleg megadom a labor számát, ahol be lehet jelentkezni, itt csinálják a vizsgálatot:
06/82 501-357.
Húú, megpróbálok mindenre válaszolni:)))
Szóval: Januárban lesz 3 éve, hogy próbálkozunk, a férjem spermiumeredménye miatt volt a lombik, mert a minimum felét sem érte el a szám, és a motilitás sem túlzottan jó:S
Nekem a nőgyogyim sem Kaposváron van, mert ebből a városból elegem lett ilyen téren...mindegy is, no comment.
Igen, szedtem clostilt, 3 hónapot megpróbáltunk, de nem jártunk sikerrel...nálam nem találtak semmi gondot egyébként.
Nem tudom, mennyire vagytok ismerősök Kaposváron, a kórházon belül magyarázzam el, hol a labor, vagy egész Kaposvárt nem ismeritek?
Ez a vizsgálat nem kerül itt pénzbe, csak olyan helyeken, ami magán, tehát egyébként is fizetős. Amivel beutalód van, az mind ingyenes dolog.
Ehez nem kell semmi más vizsgálat.
Ha esetleg valamit találnának, úgy értem pl. nálunk volt baktérium a spermiumban, akkor elküldenek spermiumtenyészetre...de ez már egy másik történet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!