Mennyi lehet az esélye annak, hogy terhes vagyok? Vagy ez másra utal?
Figyelt kérdés
Én és a párom 3 hónapja nem védekezünk. Kb fél éve álltam le a fogamzásgátlóval.A fogamzásgátló szedése előtt,közben és után is rendszeres volt a ciklusom, azaz napra pontos.Utolsó alkalommal 1 nappal előbb is jött meg, de még soha sem késett. Viszont 3 napja folyamatosan élesen szurkál a hasam, tegnap csak görcsoldóval tudtam kiegyenesedni. A melleim is kb tegnap óta lettek érzékenyek, bár ez lehet premenstruásiós tünet is(azzal a külömbséggel, h ez az érzékenység menzesz előtt 1-2 nappal el szokott múlni,ha egyáltalán jelentkezik.) Tegnap kellett volna, h megjőjjön, de még mindig semmi. És tegnap óta híg fojásom is van. Elképzelhető, h terhes lehetek? Vagy inkább valami fertőzésre utal? Holnap tesztelek, ha addig nem jönne meg. Azért írtam ki a kérdésem, mert külömban tuti, hogy e miatt ma éjszaka nem alszom.2014. febr. 12. 21:21
1/8 anonim válasza:
Lehetséges. Reggeli elsőből tesztelj és kiderül.
2/8 anonim válasza:
Hat, igy-se ugy se fogsz aludni, ugyanis csak a teszt mondhatja meg a valaszt! Jajj, hanyszor voltam igy en is (teszt elott nemalvas...)!!! Egyebkent nekem is tunet volt, h nem maradt abba a mellerzekenyseg. ;-)
3/8 anonim válasza:
Lehetsz terhes! tesztelj reggel, szerintem már kimutatja!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Ma reggel teszteltünk kettőt is, mindkettő pozitív lett :). Ma el is mentem nőgyógyászhoz, de az UH még nem mutatott semmit :(. A nővérke szerint ez ilyenkor, még természetes. A diagnózishoz azt írták, h menzeszzavar vagy korai terhesség gyanúja.Jövő héten kell laborba mennem, 2hét múlva pedig kontrollra. Január 14.-én jött meg utoljára, tegyük fel, h középidőben volt peteérésem,a beágyazódás 1 hét, akkor elvileg, csak 1 hetes és pár napos terhes lehetek?
2014. febr. 13. 15:36
6/8 anonim válasza:
Gratulálok!:) Legalább 4-5 hetes terhes vagy, mert korábbit nem mutat még ki teszt!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezen a teszten azt írja, h akár már az 1 hetes terhességet is kimutatja.
2014. febr. 13. 20:13
8/8 anonim válasza:
Nincs olyan, h egy hetes terhesseg. A terhesseget az utolso verzes elso napjatol szamitjuk, tehat az elmarado menses napjan mar 4 hetes vagy! Gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!