Peteéréskor, illetve termékeny napokon szexeltünk, megszakítással. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek? A beleélvezés nem jött össze, mert őt jobban izgatja ha a számba, mellemre, hasra, stb élvezhet.
Figyelt kérdés
Nem sietjük el a babadolgot, de azért mégis érdekel, hogy kinek mi a tapasztalata. Előtte 3 évig csak megszakítás volt, és nem lett sose baj, akkor most meddő vagyok?2014. jan. 28. 23:33
1/8 Grim13 válasza:
tehát nem élvezett beléd, nem estél teherbe, ezért meddő vagy ?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, hanem: mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? És hogy vajon lehetek-e meddő, ha 3 évig nem jött össze?
2014. jan. 28. 23:48
3/8 Grim13 válasza:
értem de 3 éve nem élvezett beléd a leírtak szerint, mitől kéne teherbe ess? a nőgyógyász meg tudja mondani hogy meddő vagy-e én csak annyit hogy 50-50% esélye van, de olyat én még nem hallottam hogy valaki terhes lett pedig nem élveztek bele, illetve egy esetet de arról könyvet írtak, olvastad ?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem olvastam... hacsak nem a Bibliára gondolsz:) viszont vannak ezek a mítoszok az előváladékról...
2014. jan. 28. 23:53
5/8 Grim13 válasza:
igen én is hallatom, amúgy büszke vagyok hogy a bibliás poén leesett :D ha jól tudom az előváladék egyik lényege a savas testnedvek eltávolítása a húgycsőből ami árthatna a spermának, tehát nincs benne sperma, ha a húgycsőben volt valami sperma akkor annak a savas közeg ártott ... én ezt amúgy egyszer hallatom hogy valaki teherbe esett, egy lány állította az ismeretségi körömben a szüleinek "használtak gumit" de csak az orgazmus előtt nemsokkal, szegény falusi szülök bevették és egy jaj kislányom micsoda balszerencse mondattal elintézték, biztos van ilyen de ritka mint az indián síugró
6/8 anonim válasza:
Volt itt olyan válaszadó az előváladéktól lehetek-e terhes kérdéskör egyik kérdezőjének, aki írta, hogy mindkét gyereke előváladékból lett. Persze bárki mondhat bármit, ez olyan hiszem, ha látom dolog szerintem. :D Én személy szerint úgy gondolom, lehet bizonyos esetekben. Ha pisilt aktus előtt, akkor kisebb az esélye úgy tudom.
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen, azért eléggé mindennek össze kell, hogy jöjjön, hogy előváladéktól legyen valaki terhes... na meg ugye, ciki lenne bevallani, hogy a pasinak nem sikerült megszakítania...
2014. jan. 29. 14:00
8/8 anonim válasza:
Mi 6 évig folyamatosan csak megszakítással szeretkeztünk a páromml,és aztán a 7.év vége felé 2x belémélvezett és terhes is lettem!!!
Ja és ha van havi vérzésed akkor nem is lehetsz meddő szerintem mivel a menstruáció tudtommal a nem megtermékenyített pete lelökődése!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!